Alberto Matano birinci evlilik yıldönümünü kutluyor

GecKalmam

Active member
12 Haziran 2023 11:52

Kondüktör, Riccardo Mannino ile bir evet yılını kutlamak için sosyal medyada bir fotoğraf paylaştı.

“Bir”, Riccardo Mannino ile yıl dönümünü kutlamak için Instagram’da fotoğrafa eşlik eden Alberto Matano’yu yazıyor ve ardından Hikayeler’e “Her şeyin başladığı yer” ekliyor. Kondüktör elini kocasının omzuna koyup diğeriyle kolunu okşarken çift mutlu bir şekilde gülümsüyor. Gömleğin altında yontulmuş kasları gizlerler ve bakışlar güneş gözlükleri tarafından gizlenir.

Aşk hikayesi

Eylül ayında 50 yaşına giren Alberto Matano ve Riccardo Mannino, 16 yıldır birlikteler. Kondüktör ilk adımı attı, kim söyledi R101: “Ricardo’yu bir akşam bir restoranda gördüm, masadaki biri onu tanıyordu ve birkaç kez tekrar görüştük, bir noktada üçüncü kez tekrar karşılaştık ve ‘Şimdi onunla konuşuyorum’ dedim. “. Uzun süre gizliliğini korudu ama düğünü görünce dışarı çıkmaya karar verdi: “Bir partnerim var” diye duyurdu. Corriere della Sera“İnsanın duygularını korumasının doğru ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ve sonra etiketler benim için her zaman sıkı olmuştur. Hayatım boyunca duygulanımda sınır tanımadım”.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili