GecKalmam
Active member
Antonella Fiordelisi ve Giulio Fratini birkaç aydır birlikte ve ilk çift fotoğraf haftalık “Chi” den geliyor ve birkaç hafta öncesine dayanıyor. “Birine katılıyorum, kim olduğunu söylemiyorum, ama onun fantastik bir çocuk olduğunu söyleyebilirim. Bana Carolina olarak adlandırılan sevgili bir arkadaşımı tanıdı. Onun bir arkadaşı. Daha fazlasını söyleyemem. Çünkü bu bir spoiler yapabilirim, ama bu bir spoiler de diyorum. Ayrıca, Milan'da yaşamadığını söylüyorum, o da Milan'da yaşamadığını, her zaman çok güzel olduğunu, her zaman çok fazla olduğunu, çünkü her zaman çok iyi olduğunu, çünkü her zaman çok şey olduğunu, belki de çok şey olduğunu, belki de çok şey olduğunu, çünkü her zaman çok iyi olduğunu, belki de çok iyi olduğunu, çünkü her zaman çok fazla, çünkü insanın çok fazla olduğunu, belki de çok şey olduğunu, belki de çok nedeni olmuyor. Büyüleyici. Sık sık onu görmemi tavsiye etti, sadece nişanlandığımızı söyledi – Fiordelisi bir süre önce “Novella 2000” e – nasıl gittiğini görmek zorundayız, üçüncü insanları içeri almak istemiyorum.