Aurora Ramazzotti doğumdan önce ve sonra yarı çıplak

GecKalmam

Active member
28 Nisan 2023 12:30

Instagram’da, onu tatlı beklenti evrelerinde büyüyen göbeği ve ardından kollarında Cesare ile gösteren bir fotoğraf kolajı yayınlayın.

“Hayat”, Aurora Ramazzotti’yi karelerden oluşan kolajı sosyal medyada paylaşarak yorumluyor. Bebek göbeği, kıvrımlarını gösteren sadece külotuyla poz verdiği için fotoğraftan fotoğrafa büyüyor. Fiziğindeki değişiklikleri fark ediyorsunuz ve sonunda 30 Mart’ta doğan bebeği gururla gösteriyor. Değişmeyen ise, hamileliğinin izini süren görüntülerin her birinde sergilediği ışıltılı ve mutlu gülümsemesi ve anne olmanın sevinci.

Vücut ile ilişki

Aurora Ramazzotti’nin kendi bedeninin kabulü ve değişiklikleri uzun bir patlamanın konusuydu. Onunki karmaşık bir ilişkiydi, insanların onunla annesi arasında yapmaya meyilli olduğu sürekli yüzleşmeyle daha da zorlaştı. Sonunda spora olan tutkusu sayesinde kendini kabul etmeyi ve sevmeyi öğrendi. “Bugün artık o yansıyan görüntüden kaçınarak oynamıyorum, bugün onu gözlemlemek için çok zaman harcıyorum. Bana hayatı anlatıyor, bana nerede olduğumu hatırlatıyor ve nereye gideceğimi hayal etmemi sağlıyor” diye yazıyor poz vererek. aynaya baktığında gördüğü şeyle ilgili şakalarda.

sosyal anne

Sosyal ağlarda Aurora Ramazzotti her zaman filtresiz bir şekilde sırlarını paylaşmıştır ve hamilelik sırasında paylaşımları biraz yavaşlattıysa, şimdi Cesare ile böylesine büyülü bir anın duygu ve hislerini anlatmak için geri döndü. “Bir bohça”, askıdaki küçük çocuğuyla bir fotoğrafını yayınlıyor ve doğurduğu oğluyla ilk ayın ne kadar çabuk geçtiğine şaşırıyor. Godfrey Cerza. Sevincini büyükanne ve büyükbabası Michelle Hunziker ve Eros Ramazzotti de paylaşıyor. Sunucu, onları yedinci cennette kollarında küçük olanla tasvir eden bir resim yayınladı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili