Beatrice Valli'ye sürpriz doğum günü, 30 mumu üfledi

GecKalmam

Active member
Beatrice Valli 30. yaş gününde kendisine, daha doğrusu Pippi Uzunçorap'a benzemek isteyen küçük kıza uzun bir ithaf yazdı: “Bağımsız, biraz çılgın, asla düzenli ve hepsinden önemlisi… her zaman mutlu kendi yolu.” “Bugün, 30 yaşında, geriye dönüp baktığımda virajlarla, yokuşlarla ama aynı zamanda gülümsemelerle, sevinçlerle ve hedeflerle dolu bir yol görüyorum. Dört harika çocuğum, sevdiğim bir kocam, sevdiğim bir işim ve hepsinden önemlisi beni mutlu eden bir hayatım var. Sevgiyle, çabayla ve birçok hayalle inşa edildiğimi hissediyorum, olduğum küçük kız, dönüştüğüm kadınla gurur duyacaktı” yazısında okuduk. Sonra şöyle devam ediyor: “Ve sevgili Beatrice küçük kızım, sana şunu söylemek istiyorum: mükemmel bir iş çıkardın. İmkansız göründüğünde bile hayallerine inandın. O büyük kalbini korudun, zorlukları fırsatlara dönüştürmeyi öğrendin. Modern bir Pippi oldun: bağımsız, güçlü, biraz sakar ama asla pes etmeyen birinin gülümsemesiyle.” Sonuç olarak: “Yolculuğumun bir parçası olan hepinize teşekkür ederim. En güzel aynam olduğunuz için çocuklarıma teşekkür ederim. Kendime de en iyi dileklerimle. Çünkü bu 30 yıl bu kadar inanılmaz olsaydı, Geleceğin benim için neler getireceğini öğrenmenin zamanı geldi.”