“Belen mi? En önemli. Şimdi bir oğul hayal ediyorum”

GecKalmam

Active member
Belen ile çalışmaya başladığında Marco Borriello çok gençti: “İki oğlan arasındaki olgunlaşmamış, olgunlaşmamış bir aşk hikayesiydi. Milano’da buluşursak ona sarılırım, o güneşli ve eğlenceli bir kız ”. Sonra eski futbolcu büyük tutkular yaşadı ama hiçbiri kalıcı değildi. Ama kesinlikle bu konuda endişelenmiyor: “Duygusal olanlardan çok emlak ve finansal fetihler düşünüyorum”.

Ortağı yok ama kendisiyle barışık

Marco Borriello, “Her sabah kalkıyorum, aynaya bakıyorum ve ‘Seni seviyorum’ diyorum – geçmişte hikayelerim oldu ama kendimi seçtim ve iyi yaptım. Canım istediğinde ve fırsat buldukça duyguyu yaşıyorum. Gelecekte DNA’mı bırakmak istiyorum, çocuk önemlidir”.

Futbolcular aileleri erken kurar, o yapmaz

Marco Borriello al Corriere della Sera, futbolcu arkadaşlarına göre ne kadar beyaz bir sinek olduğunu anlatıyor: “Futbolcular çok genç yaşta evleniyor ve ardından ihanetler başlıyor. Hepsi dağılır, geriye en güzel şey olan çocuklar kalır. Bencil olabilirim ama sahip olmak istediğim hayatla tutarlı kalıyorum.

Bir gezgin olarak yaşıyor ama büyük bir lüks içinde

Marco Borriello’nun İbiza’da deniz kenarında bir villası var ama seyahat etmeyi çok seviyor. “Kendimi iyi hissetmek için sınırsız lükslere ihtiyacım yok ama spor yapma, arkadaşlarımı görme, güzel bir restorana gitme, doğada olma fırsatım olmalı. O zaman bir kültürün tadını çıkarma fırsatı varsa, bu en iyisidir” diyor.

Kariyerinde 30 milyon kazandı

Marco Borriello 15 soyunma odası değiştirdi. “18 yaşında ayda 2.000 avro alıyordum, sonra tabii ki çok daha fazlasını. Sanırım 30 milyon kazandım. Hiçbir şeyi kaçırmadım, pahalı ve masraflı bir hayatım oldu ama varlıkları kurtarmayı başardım” diyor büyük bir yatırım düşüncesiyle. “İbiza’da sebze yetiştirebileceğiniz ve tavuklar ve atlarla bir bağ kurabileceğiniz birkaç bin metrekarelik bir arsa” diye açıklıyor. Belki yalnız değil.