RenkliDusler
Active member
Bisküvili Tiramisu Tanımı İçin Materyaller
Kreması için
Bisküvili Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Efsane bir tatlı hem lezzetli hem pratik.
Kreması için
- 1 litre süt
- 2 yumurta sarısı
- 9 tepeleme yemek kaşığı un
- 4 yemek kaşığı şeker
- 1 paket krem şanti
- 300 gram labne
- 1 paket ikisi bir ortada kahve ya da filtre kahve
- 2 paket kakaolu petibör bisküvi
Bisküvili Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Efsane bir tatlı hem lezzetli hem pratik.
- Öncelikle kreması için labne ve krem şanti hariç tüm materyalleri muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.
- sonrasındasında ılınınca krem şanti ve labneyi mikser sayesinde çırpıyoruz. Kremamız hazır
.
- Kahvemizi yapıyoruz. Orta borcama bisküvileri kahve ile ıslatarak dizip üzerine krema sürüyoruz. Paket bitene kadar bu sürece devam ediyoruz.
- En son krema sürdükten daha sonra kakao eliyoruz.
- Tatlımızı 3 saat dinlendirdikten daha sonra servis edebiliriz. Sonraki gün lezzeti iki katı şahane oluyor
.