“Bu benim seçimim değil”

GecKalmam

Active member
12 Mart 2024, 18:09

Dijital girişimci, bir hayranının Instagram'daki yorumuna yanıt veriyor

Tgcom24
Chiara Ferragni, Fedez ile yaşadığı krizi sosyal medyada açıkladı

Chiara Ferragni her şeyi kesin olarak açıklığa kavuşturmak istiyor gibi görünüyor. Prime, “Federico sana ihtiyacı olduğu zamanları hatırlamalı. Güzel anları paylaşmak kolaydır” yazan bir takipçisinin yorumuna güzel bir “beğeni” veriyor. Bir eş olarak ihtiyaç anında, özellikle de hastalık anlarında her zaman kocasının yanında olduğunun altını çizmek istercesine. Sonra başka bir hayran şöyle yorum yaptığında: “Muazzam, ama İnanç… katma değeriniz”, işte birkaç ama net söz geliyor, benimkiler söylenmiş ve asla yazılmamış: “Maalesef bu benim seçimim değil”.

Rozzano'dan nostaljik Fedez

Top artık Fedez'e gidiyor; Fedez, geçtiğimiz günlerde yine sosyal medyada çocuklarıyla birlikte döndüğü Rozzano'daki evinden eski fotoğrafları ve anıları silip süpürerek geçmiş zamanların melankolisini ve nostaljisini geniş bir şekilde dile getiriyor. Rapçi, Instagram'da profil fotoğrafını değiştirdikten sonra, 13 yıl sonra ilk albümü “Penisola Che Non C'è”yi hatırladı ve duygulandı: “Penisola Che Non C' albümüne çok bağlıyım çünkü o albüm o albümdü. sanat kariyerime başlamamı sağladı ve sanırım hayatımın en güzel konserleri arasında annem ve babamın CD ve tişört sattığı Milano'daki bir sosyal merkez olan Leoncavallo'da bu plak yayınlandığında yaptığım konser de var. kulübün dışında. Gerçekten harika bir konserdi. Yaşlı adamlar ediniyorum. Neden? Çünkü kendimi… tamam, güzel ama nostaljiyi boşver”

Fedez ilk kız arkadaşını hatırlıyor

Sadece bu da değil, ilk albümünden bahsederken Fedez, her zaman mükemmel ilişkiler içinde olduğu eski kız arkadaşı Silvia Brugatti'yi hatırladı: “Yayınlanan ilk videolar eski kız arkadaşım Silvia tarafından çekildi ve kurgusu da benim tarafımdan yapıldı. Dolayısıyla bu albüm bana sadece bir hayal vermekle kalmadı, aynı zamanda bana başka bir tutku olan video düzenlemeyi de öğretti.Albümün yapımında param kalmadığı için videoları düzenlemeyi zorunluluktan öğrendim. yönetmenlik ve düzenlemeden sorumluydu. Albüm, küçük dövme stüdyomuzun parasıyla kendi yapımımızdı.” Eski sevgili, hikayesini Instagram'da bir kalple paylaşarak yanıt verdi.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili