Çam Ağacı Kek

RenkliDusler

Active member
Çam Ağacı Kek Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un
  • 1 bağ ıspanağın yalnızca yaprak kısmı
Süsleme materyalleri;

  • 20 adet lisan çubuğu
  • 150 gram bermari yöntemi eritilmiş beyaz çikolata
  • Pasta süsü
Çam Ağacı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle ıspanağın yaprak kısımlarını güzelce yıkayın ve 1 su bardağı sıvı yağ ile robottan çekip püre haline getirin.
  2. Kek için yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın .
  3. Üzerine süt, ıspanak püresi ve kuru gereçleri sırası ile ekleyip güzelce çırpın.
  4. Dikdörtgen borcamı güzelce yağlayıp kek harcını içine yayın ve 180 derecelik evvelinde ısıtılmış fırında güzelce pişirin.
  5. Kürdan testi yapmayı unutmayın.
  6. Fırında çıkarttığımız kekin biraz olmamasını bekledikten daha sonra üçgen olacak biçimde kesip alt kısımlarından keki parçalamadan lisan çubuklarını geçirin.
  7. Üzerine sıkma torbası yahut boz dolabı poşeti yardımı ile çikolatayı sıkıp renkli şekerlemeler ile süsleyin ???? hepsi bu kadar.
Çam Ağacı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst