Cannes kraliçesi Bella Hadid bikiniyle kusursuz

GecKalmam

Active member
26 Mayıs 2024 09:51

Fransız Rivierası'nda aperatiflerin, dalışın ve tatlı hayatın tadını çıkaran top model

Tgcom24

Bella Hadid dünyanın en çok kazanan ve en çok talep gören modeli ve kendisine bu kadar çok başarı kazandırmaya devam eden podyumları bir kenara bırakmak istemesi imkansız görünüyor. Ancak yüreğinde kendine hakim olamıyor ve işini yavaşlatma kararının tam olarak birlikte mutluluk bulduğu erkek arkadaşından kaynaklandığını açıklıyor. Kendisi Teksas'ta yaşayan bir at eğitmeni ve Adan Banuelos için Bella, kendi duygularına daha fazla odaklanmaya istekli olacaktır.

Bella Hadid ve Adan Banuelos, geçen sonbahardan bu yana, el ele tutuşup tutkulu öpüşürken fotoğraflandılar. Model, sosyal ağlarında bunu ancak Şubat ayında, yani Sevgililer Günü'nde, erkek arkadaşının yanında kovboy kız olarak çitin üzerinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladığında resmileştirdi.

Bella Hadid, Adam Banuelos'la birlikte Teksas'ta yaşıyor ve yakın tarihli bir röportajında şunları söyledi: “Burada birlikte daha çok eğlendiğim arkadaşlarım var ve sonunda numara yapmama gerek yok. Kendimi iyi hissetmiyorsam dışarı çıkmam. Kendimi iyi hissetmiyorsam kendime zaman ayırırım. Daha önce yapamadım. Artık biri beni fotoğraflarda görüp 'mutlu görünüyor' dediğinde gerçekten mutlu oluyorum.”

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

8xmille, hiçbir maliyeti olmayan bir sevgi jesti

CEI

Aşırı yoksulluk içinde yaşayanları karşılayan ve destekleyen Salerno Yardım Merkezi'nden, her şeyini kaybedenlere her yıl 20 bin sıcak yemek sunan Reggino'daki San Ferdinando'nun kantinine kadar. Böylece her imza ihtiyaç sahiplerine somut yardıma dönüşüyor

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Aşırı yoksulluk içinde yaşayanları karşılayan ve destekleyen Salerno Yardım Merkezi'nden, her şeyini kaybedenlere her yıl 20 bin sıcak yemek sunan Reggino'daki San Ferdinando'nun kantinine kadar. Böylece her imza ihtiyaç sahiplerine somut yardıma dönüşüyor

Daha fazlasını bul

İlgili