Caterina Balivo kayınpederinin 95. doğum günü yemeğinde

GecKalmam

Active member
Caterina Balivo kayınvalidesine “Doktor 95 yaşına giriyor Mirella Hanım, bana Doktor hakkında bir şeyler anlatın” diye soruyor kayınvalidesi kendisine sorulmadan “Geldim ve bana ‘Ama her zaman yapmak zorundasın’ dedi. Bana sıkıcı şeyler söyle? Söyle bana? Bir kere güzel bir şey, sevgi dolu bir şey…’ Cevap veriyorum: ‘Ama 65 yıldır bana hiç sevgi dolu bir şey söyledin mi?'”. “Ve o ne dedi?” mübaşir sorar. “Ben sto…o’yum ama sen değilsin!” diye yanıtlıyor diğeri kahkahaların arasında. Guido Maria Brera’nın babası bile karısının kendisine sunduğu portreye ağzını peçeteyle silerek içtenlikle gülüyor.

Caterina ve Guido Maria’nın suç ortaklığı

Caterina Balivo, kayınpederinin kendisini tanımlamak için kullandığı sıfata atıfta bulunarak kocasına “Aşkım, sen hiç değilsin” diyor. Utangaç ve sosyal medyada görünmeye isteksiz olan Guido Maria Brera kamera karşısında kaskatı kesiliyor ama karısıyla arasında iyi bir suç ortaklığı olduğu açık. Geçenlerde Karayipler’de bir aile tatili geçirdiler ve çiftin deniz kenarında yer aldığı bazı çekimler cennetten yeryüzüne geldi.

Arkasındaki kriz

Caterina Balivo ve Guido Maria Brera, sunucunun “Verissimo”ya itiraf ettiği gibi, tecrit sırasında bir kriz dönemi yaşadılar. Ama bir çift olarak hayatlarının tek “hayır” anı bu değildi. Birkaç yıl önce, aynı programda, düşük yaptıktan sonra birbirlerinden uzaklaştıklarını anlattı. İçinden kaçmaya çalıştığı bir acı, içine kapanarak: “Bir daha asla yapmayacağım bir hata” dedi. Alberto Maria (10 yaşında) ve Cora’nın (5) ebeveynleri olan ikisi, 2014’ten beri evliler: kayınvalideleri gibi 65 yıllık aşka ulaşmak için yol hala uzun, ama iyi yolda görünüyorlar. ..