Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser, düğünün detayları

GecKalmam

Active member
Tgcom24
Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser, yaklaşan düğünle ilgili haberler: ne zaman evlenecekler ve nerede

Cecilia Rodriguez, Ignazio Moser'la düğünü için devam eden hazırlıklarla ilgili olarak “Aramızda bazı görevler paylaştık: Menüyü denemeye gitti çünkü aynı gün benim de elbiseyi denemem gerekiyordu” dedi. Organizasyona yardım ettiğini itiraf ediyor ama sonra şunu ekliyor: “O seçiyor.” 30 Haziran'da Toskana'da güzel bir tören düzenleyecekleri bir düğün planlayıcısından yardım alırlar. Etkileyici kişi, “Floransa'dan yirmi dakika uzaklıktaki bir tepe üzerinde bir köy seçtik… Bu yerin en güzel tarafı bana Ignazio'nun ve Arjantin'in kırsalını hatırlattı, iki dünyanın birliğini temsil ediyor” dedi.

Chechu ve Ignazio Moser'in düğününe gelen konuklar

Cecilia Rodriguez, “Düğünde iki yüz kişi olacağımızdan önceki günün akşamı ailelerimizle samimi bir akşam yemeği yiyeceğiz” diye açıklıyor. Ve ekliyor: “Tanıklarım ağabeyim Jeremias ve en iyi arkadaşım olacak; Ignatius'un tanıkları da onun erkek ve kız kardeşi olacak.” Belen Rodriguez'e özel bir rol: “O nedime olacak ve yüzükleri Santiago getirecek. O benim ilk yeğenim, ilk aşkım ve heyecanlı, Nacho amcayı ve bizi bir çift olarak seviyor” dedi Chechu. “Önce diğer torunlar girecek, sonra nedimeler olacak: kız kardeşimin yanı sıra, Jeremias'ın kız arkadaşı olan görümcem ve Arjantin'den gelen iki arkadaşım da var. Herkesi dahil etmek istedim”, tahmin etti.

Cecilia Rodriguez ve erkek arkadaşı Ignazio Moser'in aşk hikayesi “Big Brother VIP” evinde başladı

Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser “Big Brother VIP” evinde buluştu. “Ama ne kadar küçük bir hikaye! Onu gördüğümde nişanlıydım (Francesco Monte'yle, Ed) ve bu beni etkiledi… Bundan çok hoşlandığımı, özel bir şeyler olduğunu fark ettim, 'evet istiyorum' dedim ve geceleri yakınlaşma stratejileri düşündüm”, dedi Cecilia Rodriguez. “Biri Ertesi gün Ignazio'ya baktım ve ona şöyle dedim: 'Güven bana, bana aşık olacaksın. Gülmeyin çünkü öyle.' Ona yürekten söyledim, onun tipi olmadığımı düşündüm. Benden çok uzaktı… Diğer kızlarla yakındı, benimle mesafeliydi.” Ignazio Moser sözlerini yineliyor: “Cecilia'yı hemen sevdim ama o nişanlı olmaya devam etti ve anlamadım.. Onunla ve Jeremias'la çok zaman geçirdim, bir şeyler hissettim, sonra kardeşi sipariş vermek için onu aradı: karmaşıktı… Hayatımda Cecilia'nın öncesi ve sonrası var, eve çocukken girdim ve daha sorumlu biriyle ayrıldım. Hikayemiz başladığında onun diğerlerinden farklı olduğunu anladım, kendimi evimde hissettim.”

Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser, evlenme teklifinden sonra ayrıldılar

Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser arasında geçen yıllar her zaman kolay olmadı ve aynı zamanda sorunlar ve yabancılaşmalar da yaşadılar. 2020'de bir kriz anı yaşadılar ve ayrıldılar, ancak yazdan sonra her zamankinden daha sıkı bir şekilde yeniden bir araya geldiler. Kasım 2022'de Moser'den evlenme teklifi geldi. Cecilia şöyle diyor: “Bana sormasını beklemiyordum… Yıldönümümüzü kutlamak için Merano'nun yukarısındaki San Luis'e gittik. Herhangi bir ipucu göremedim, genellikle erkekler keşfedilir. Son akşam oraya gittim. masaj yaptı ve bana şöyle dedi: 'Gelip seni alacağım, hava karanlık'. Aslında diğer insanlar odayı mumlarla doldurarak dekore ederken o beni oyalamak istiyordu… Ignazio dizlerinin üzerine çöktü ve ben de şöyle dedim: : 'Hayır, lütfen vereceğim!'. Ağlamaya başladım.” Birbirinden farklı sebeplerden dolayı projelerde bazı aksaklıklar yaşandı ama artık nihayet oradayız ve 30 Haziran'da Cecilia ile Ignazio karı koca olacaklar.