GecKalmam
Active member
Fabio Maria Damato, Instagram'da yaptığı bir paylaşımla Chiara Ferragni'nin şirketlerinden çıkışının işten çıkarılmanın değil, bağımsız olarak alınan bir kararın sonucu olduğunu açıklığa kavuşturmak istedi. “Bu zor aylarda hakkımda dolaşan provokasyonlara veya yanlış bilgilere hiçbir zaman yanıt vermedim çünkü bir çalışan olarak insanlara, hiyerarşilere ve çalıştığım şirketlere saygı göz önüne alındığında bunu yapmanın doğru olmadığına inanıyordum” diye yazdı. Ancak bugün, çıkışımın şirketin açıkladığı gibi “değişimin kurumsal yenilenme sürecinin bir parçası olduğu” değil, otonom ve gönüllü bir seçim olduğunu düzeltmek de yerinde olacaktır; dikkatli ve kaçınılmaz yansımalardan sonra istifa etmeye karar verdim (bu nedenle) hayır, inanılmaz profesyonel bir yol paylaştığım ve yıllar boyunca mutlak bağlılık, fikirler, kalp ve kafa açısından her şeyimi verdiğim, değerleri her zaman onurlandırdığım şirketlerden kovulmadım) bizi ayıran dürüstlük ve doğruluk – devam ediyor Damato – Bunu göstermek için 17 Aralık 2023'ten itibaren başlatılan iletişim çalışmalarına rağmen Haziran ayına kadar kalmamı isteyen firmaların ihtiyaçlarını kabul ettim. Benim katılımımı görmediler.”