Chiara Ferragni: “Pandoro davası mı? Özür dilerim”

GecKalmam

Active member
Tgcom24
“Pandori'ye karşı iyi niyetle hareket ettim”

Pandoro-gate'te Chiara Ferragni her şeyi “iyi niyetle” yaptığını yineledi. “15 Aralık 2023 Antitröst kararı bir dönüm noktasıydı. Eğer insanlar yanlış anladıysa, her şey daha iyi yapılabilirdi demektir. Oradan büyük bir değişim başladı. Yanlış bir şey yapmadığımı sanıyordum. O anda şunu fark ettim: eğer bazı insanlar benim niyetimi, söylediğim ya da yazdığım bir şeyi yanlış anlasaydı, bu her şeyin daha iyi yapılabileceği anlamına geliyordu. Bu büyük bir değişim anıydı.”

“Özür dilerim, daha iyisini yapabilirdim”

“Özür dilerim, artık bu tür operasyonlar yapmıyorum. Her şeyi geri vermek istiyorum. Büyük bir değişim anıydı. Hayırseverliğin özel olarak yapılması gerektiği, halka açık yapılması gerektiği fikrinde değilim, bu öykünme yaratabilir, ışık tutar. işaret.Yanlış anlaşılma varsa bir hata var demektir.Artık mükemmel olmama gerek yok, kusurları göstermek güzel.Kızken sahip olduğum güvensizlikleri şimdi taşıyorum, yaşadığımız güvensizlikler hakkında konuşmak önemli arkasında taşıyın” diye altını çiziyor.

“Federico'yla ayrılık mı? Strateji yok”

Chiara Ferragni de Fedez ile ayrılık dedikodularına müdahale ediyor. “Federico'yla uzaklaşma anı mı? Bakalım, bilemiyorum. Yaptığım her hareketin arkasında bir uzman havuzu olduğu sanılıyor, öyle değil. Bu bir strateji değil. Arada bir fark yok. gerçek ve sanal dünya.” Etkileyici kişi, geçen yıl Fedez'le birlikte sosyal medyada yayınlanan, hastalığından çocukları Leone ve Vittoria ile evdeki ilişkilerine, Pandoro davası sonrasındaki özür videosuna kadar yayınlanan videoları görünce duygulanıyor.

“Kriz dönemi geçmişe göre daha güçlü”

“Federico ve ben iletişim halinde olduğumuzu hissediyoruz – diye devam ediyor – biz birbirimizi seven iki yetişkin insanız, bu bir günden diğerine artık bağlantıda olmadığımız anlamına gelmiyor. Bu bir kriz dönemi, onları bir kriz döneminde yaşadık. geçmişte de bu biraz daha güçlü bir kriz. Artık ikimizin de önceliği çocuklar” diye bitiriyor ve “bugünü, gerçek hayatı daha çok yaşamak istediğinin altını çiziyor, hiçbir zaman bugünü yaşamaktan vazgeçmedim ve bunun yerine” Sosyal medya her şey değil, hayalimdeki iş olsa bile dışarıdaki hayat yaşanmak zorunda.”