Chiara Ferragni sessizlikten çıkıyor: "İhanete uğramış ve takılmış Federez"

GecKalmam

Active member
“Son aylarda beni ve ailemi beni derinlemesine işaretleyen iki konuda korumaya çalışmak için sessizliği seçtim: Bir yandan, nedenlerimi iddia etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım e çalışıyor e Masumiyetimi göster, diğeri ise, şimdi artık sessiz kalamayacağım özel olanı, “diye yazdı Chiara Ferragni, pandorog için ağırlaştırılmış sahtekarlık için yargılandı. Daha sonra Federez ile aşk hikayesi ne olduğu versiyonuna girmek için. “İlk zorluk dönemimde bir günden diğerine vazgeçtim.” Sonunda evliliğinin sonunda sessizliği kırıyor. O ve Federez en ünlü ve kıskanç çiftlerden biriydi. Güzel, zengin ve başarılı. Sonra görüntünün ilk mürettebatı, aldatıcı reklamların skandalı ve tarihlerinin sonu. Sadece duruşmanın başlangıcının kurulduğu günlerde, Eylül ayında girişimci ve influencer tüm gerçeğini ortaya çıkarmaya karar verir. Bunu tarzıyla yapıyor, eski sevgilisinin tekrar tekrar ihanetlerini anlattığı sosyal ağlarda uzun bir hikaye yayınlıyor, sadece sevgilisi, düğününün aynı gününde düğünden bir adım uzakta olduğunu anlatıyorsa, istemeyi söylemişti. Ve şimdi sayfayı bir kez ve herkes için özel geçmişinde çevirmeye çalışıyor.