Chiara Ferragni'nin Diletta Leotta ve arkadaşlarıyla doğum günü partisi

GecKalmam

Active member
08 Mayıs 2024, 10:19

Aileyle birlikte pasta yemenin ardından fenomenin ışıltılı partisi geliyor

Tgcom24

2017'den bu yana ilk kez günü Fedez'le geçirmedi (hatta ikisi birbirini takip etmeyi bıraktı), ancak Chiara Ferragni'nin arkadaşları ve ailesi onu neşe ve şefkatle doldurmayı başardı. 37. yaş günü, annesiyle birlikte mumu söndüren ev sevgileri adına başladı: küçük Leone ve Vittoria. Ardından klanıyla birlikte ofis partisi ve son olarak annesi Marina ve kız kardeşleri Valentina ve Francesca Ferragni ile özel bir tatlı. Ama en iyisi henüz gelmemişti.

Chiara Ferragni'nin Milano partisinde kim vardı?

Akşam bekar Chiara Ferragni, ilk 37 yılını Milano'daki bir kulüpte en yakın arkadaşlarıyla birlikte düzenlenen özel bir partiyle kutladı. Diletta Leotta ve Francesca Muggeri ile poz verdi, Veronica Ferraro'ya sarıldı ve Francesca Oniga'ya poz verdi. Doğum günü partisinde Gianluca Omodeo, Nicola Brognano, Chiara Biasi, Gilda Ambrosio, Filippo Fiora, Martina Maccherone, Cristina Bernardini de vardı. Chiara bir çocuk gibi mutlu, sevinç ve sevgi dolu görünüyordu. Mumları üfledi ve ateşli kırmızı elbisesiyle ışıltılı bir poz verdi.

Leone ve Vittoria'nın çocukları ile gönderi

Sabah çocuklarıyla birlikte kutlama yaptığında en tatlı dilekleri aldı. “Bu benim için özel bir doğum günü. Bir kadın ve anne olarak dilediğim her şeyin burada olduğunu görüyorum: çocuklarımın, ailemin ve arkadaşlarımın sevgisi yanımda. Bana sevgilerini gönderen herkese teşekkür ederim.” ve destek; çok az kişi zarar vermeye çalıştığında, hayatımda bu yeni bölüme başlarken nezaketiniz bana ilham veriyor,” diye yazdı etkileyici. Kız kardeşi Francesca Ferragni, “Tebrikler Sisterina, seni çok seviyoruz” diye yanıtladı.

Amerika'da erken doğum günü

Ancak sadece 7 Mayıs'ta değil, hatta birkaç gün önce Chiara Ferragni, ekibiyle birlikte Los Angeles'ta tatildeyken 37. doğum günü kutlamalarını başlatmıştı. İlk mumlar, Malibu'daki öğle yemeğinde, bazı arkadaşlarıyla birlikte okyanusa bakan muhteşem bir terastayken ulaşmıştı.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

8xmille ile dayanışmanın sınırı yok

CEI

Yurt dışında bile binlerce insana umut ve gelecek aşılamak için bir imza yeterlidir. Örneğin, onlarca yıldır süren iç savaşın ve 2004'teki yıkıcı tsunaminin acı çektiği ve eğitime erişim projesinin finanse edildiği Sri Lanka'da

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Yurt dışında bile binlerce insana umut ve gelecek aşılamak için bir imza yeterlidir. Örneğin, onlarca yıldır süren iç savaşın ve 2004'teki yıkıcı tsunaminin acı çektiği ve eğitime erişim projesinin finanse edildiği Sri Lanka'da

Daha fazlasını bul

İlgili