Cristian Totti, kız arkadaşının 18. doğum günü partisi

GecKalmam

Active member
02 Mayıs 2023 10:22

Melissa Monti için, “baldızı” Chanel Totti’nin tatlı bağlılığıyla taçlandırılan rüya gibi bir parti

Chanel Totti, sosyal ağlarda Melissa Monti’nin partisinden bazı görüntüleri paylaşarak “En güzeli sensin” yazdı. Ve gerçekten de doğum günü kızı, tüylerle ve şeffaflarla oynayan ve sırtını çıplak bırakan görkemli yeşil bir elbiseyle çok güzel. Cristian Totti onun için deli oluyor ve arka planda havai fişeklerin olduğu pastanın kesilmesinde ikisi tatlı ve tutkulu bir öpücük alışverişinde bulunuyor. Ardından, ritüel mumların ardından, kattaki herkes karaoke ile çıldırır.

Melissa Monti kimdir ve Cristian Totti ile hikayesi

Melissa Monti henüz 18 yaşında olmasına rağmen oyunculuk kariyerine şimdiden başlamış durumda. “My name is Maya” ve “Only for Love” dizilerinde çalıştınız, “The Great Beauty” filminde rol aldınız ve ünlü markaların reklam filmlerini çektiniz. Yaklaşık bir yıldır Cristian Totti ile bir çift. Roman gençlik takımıyla maç sırasında ona eşlik ettiği haftalık Chi’de aşklarından ilk kez söz edildi. Yavaş yavaş sosyal ağlarda ortaya çıktılar, ancak Totti Jr ara sıra bazı romantik çekimlerden veya aşk adaklarından vazgeçmiyor.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili