Diletta Leotta, görünür bir karınla antrenman yapıyor

GecKalmam

Active member
19 Nisan 2023 09:28

Sunucu, bir selfie’de müstakbel bir annenin kıvrımlarını gösteriyor

Diletta Leotta’nın göbeği orada ve görünüyor, ancak şimdiye kadar sunucu bunu sosyal medyada göstermek konusunda her zaman oldukça ihtiyatlı davrandı. Hamileliğin duyurulduğu günün ertesi günü (Loris Karius ile birlikte tatlı bir sosyal videoda) kırmızı mayoyla gösteriş yaptıktan sonra, sosyal paylaşımlarında hamilelik formlarına çok fazla yer vermemeyi her zaman tercih etmiştir. Spor salonundaki özçekimi, gülümseyen sunum yapan kişinin yeni kıvrımlarını müstakbel bir anne olarak gururla çerçevelemesiyle, elbette bir değişiklik gibi görünüyor.

Diletta Leotta ve Loris Karius’un aşkı

Diletta Leotta’nın geçtiğimiz günlerde “Büyük bir banka hesabı olmayan birine de aşık olabilirsiniz” sözü epey eleştiri almıştı. Ancak şans eseri, yaklaşık 20 milyon avroluk mal varlığıyla pek meteliksiz sayılmayan Loris Karius’a aşık oldu. İkili, yaklaşık 7 ay önce Londra’da eğitim tatili sırasında tanıştı ve ilk buluşmalarından itibaren paparazzilerin gözünden kaçamayan yoğun ve tutkulu bir aşk hikayesi doğdu. Onlar için işler çok hızlı ilerlemiştir ve şimdiden anne baba olmak üzeredirler. Sunucu kalbinin kalecisine “Bize ve bana verdiğiniz duygular için teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili