Diletta Leotta, Loris Karius ile evet bekleyen seksi göbek

GecKalmam

Active member
03 Haziran 2023 07:00

Kaleciyle ilk görüşmeden, bebeğin yolda doğumhanede keşfedilmesine kadar… Michelle Hunziker ile

Loris Karius ile ilk buluşma

Diletta Leotta, Fransa’da bir akşam tesadüfen Loris Karius ile tanıştı. “Tüm kadınların olduğu bir hafta sonu için arkadaşlarımla Paris’teydim, muhteşem, güzel kızlarla dolu bir yerde akşam yemeği yiyorduk, sadece mankenler, çünkü Moda Haftasıydı. Bir noktada Loris geliyor ve arkadaşlarıma diyorum ki: kızlar, hayatımın erkeği geldi. Hayır, peki, ilk görüşte tam bir aşk. Sonra o kadar göz teması kurmadık, onu tanıyamamıştım. Bir ara gidiyor ama kapıya geri dönüyor, bana gülümsüyor ve merhaba diyor. Sabah 4’e kadar oradaydık konuşuyorduk, hemen beğendim” diyen Diletta, “Corriere della Sera” dedi.

İki ay sonra zaten hamileydi.

Diletta Leotta ve Loris Karius tüm etapları yaktı. İlk görüşmeden iki ay sonra bir kız bebeğe hamileydi. “24 Aralık’ta keşfettim, güzel bir Noel hediyesiydi, tamamen beklenmedik ve beklenmedikti. Bir şeylerin ters gittiğini anladım çünkü Katanya’da arkadaşlarımla öğle yemeği yiyordum. Öğle yemeğinde birayı severim ama çok garip bir tadım vardı, bir şeyler ters gidiyordu. Testi yaptım ve pozitif çıktı; Milyonlarca farklı duygu yaşadım… Loris’le korku ama aynı zamanda tam bir neşe, son derece aşk, hızla yükselen coşku hissettim” diye devam ediyor Leotta, “Corriere della Sera” ile yaptığı röportajda.

Anneler için bir podcast

Diletta Leotta çoktan annesinin yerine geçti ve birkaç gün içinde temalı bir podcast başlayacak. Konuklar arasında Michelle Hunziker de olacak: “Michelle odayı pozitiflikle dolduruyor, bana eşlik etmesi için doğumhaneye kadar bana eşlik edeceğini söyledi. Örnek alınması gereken bir anne ve babaannedir” dedi.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili