Diletta Leotta, Loris Karius ve Aria ile – Düğüne 1 ay kaldı

GecKalmam

Active member
23 Mayıs 2024, 11:20

Radyo sunucusu ve gelecekteki kocası için aile geri sayımı

Tgcom24
Diletta Leotta ve Loris Karius'un düğünü

Diletta Leotta ve Loris Karius'un düğünü 22 Haziran'da Lipari'de yapılacak. Gelinin tanıkları ise arkadaşları Elodie ve Barbara Berlusconi olacak. Diletta Leotta, Mara Venier ile yaptığı röportajda şunları söyledi: “Vulcano'yu seçtik çünkü bu her zaman benim hayalimdi. 11 yaşımdayken aileme şunu söyledim: Bir gün burada evleneceğim. Ve öyleydi. Şimdi düğün planlama aşamasındayım. Haziran ayının sonunda evleneceğiz. 160 kişi olacak ama ben şimdiden delirmeye başladım çünkü onları nasıl idare edeceğimi bilmiyorum. Gözlerimi kapatıp çoktan orada olmak isterdim. Şimdiden çok heyecanlıyım.” Beyaz elbise hakkında hiçbir şey bilinmiyor ama radyo hoparlörü sunağa kot pantolonla gelmek istiyor.

Evlenme teklifi

Diletta Leotta, Aria'ya hamileyken Loris Karius'tan evlilik teklifi aldı ancak kalecinin nasıl evlenme teklif ettiğini anlatan fotoğrafları ancak Ocak ayında Instagram'da yayınladı: “Evet dedim! Sana söylemek için birkaç ay bekledim. çünkü Loris ve ben Aria'nın doğumunun duygularını mümkün olduğunca yaşamak istedik ama artık bir aile olarak kendimizi bu yeni büyük hedefimize adamaya hazırız.” Gelecekteki kocası hakkında şunları söyledi: “Loris doğru kişi. Doğru zamanda gelen ve sana fazla düşünme fırsatı bile vermeyen aşktır.”

Diletta Leotta ve Loris Karius nasıl tanıştı?

Diletta Leotta ve Loris Karius, 2022 yılında Paris'te defileler için Fransa'nın başkentindeyken tesadüfen tanıştı ve bir kulübe girdi. “İlk görüşte aşktı; bir restorana girdiğini görünce arkadaşlarıma dönüp şöyle dedim: Kızlar, bu benim hayatımın erkeği. Selam verdim, yaklaştı, tanıştık. Böyle biliniyordu.” Diletta ve Loris atladılar ve birkaç ay sonra, 16 Ağustos 2023'te doğan Aria'ya zaten hamileydi. “Planlanmamıştı” dedi Leotta, bebek beklediğini nasıl keşfettiğini anlatırken – İlk başta bir şoktu, sonra ben kendi kendime bu kadar güzel bir şeyin hiçbir kuralı olmadığını söyledim.”

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

8xmille, hiçbir maliyeti olmayan bir sevgi jesti

CEI

Aşırı yoksulluk içinde yaşayanları karşılayan ve destekleyen Salerno Yardım Merkezi'nden, her şeyini kaybedenlere her yıl 20 bin sıcak yemek sunan Reggino'daki San Ferdinando'nun kantinine kadar. Böylece her imza ihtiyaç sahiplerine somut yardıma dönüşüyor

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Aşırı yoksulluk içinde yaşayanları karşılayan ve destekleyen Salerno Yardım Merkezi'nden, her şeyini kaybedenlere her yıl 20 bin sıcak yemek sunan Reggino'daki San Ferdinando'nun kantinine kadar. Böylece her imza ihtiyaç sahiplerine somut yardıma dönüşüyor

Daha fazlasını bul

İlgili