“Dişim kırıldı”

GecKalmam

Active member
Tgcom24
Fedez dişini kırdı

Burnuma yumruk atan idman arkadaşım Roberto'ya teşekkür etmek istedim ve şimdi sırtım da ağrıyor ve ayakkabılarımı bağlamak için eğilemiyorum – rapçi antrenmandan hemen sonra yazdığı bir hikayede şöyle diyor: Yaşlı adamlara sahip olmak kötü, bu çirkin.” Ama sonra eve geliyor ve aynada kendine bakıyor: “Maceralarımla ilgili küçük bir güncelleme: Bir dişimi kırdım! Sanırım Roberto'nun yumruğu dişimi parçaladı.” Fedez gülümsüyor ve bir takipçisinin ironik mesajını yayınlıyor: “Fede bana 1'den 90'a kadar 84 sayı ver, geri kalan 6'sını oynayacağım”.

Fedez ve Muschio Selvaggio'nun hikayesi

Birkaç gün önce Fedez'in kapısında başka bir sorun belirdi. Muschio Selvaggio'nun hikayesi mahkemeye ulaştı ve onu eski arkadaşı Luis Sal ile karşı karşıya getirdi. Ancak hikaye bitmedi ve Fedez durumu kendi eline alarak izleyicilerine podcast'in kapanmayacağını açıkça belirtti: “Vazgeçmiyoruz… Muschio Selvaggio sizi uçuracak bölümlerle geri dönmek üzere”.

Fedez'in bekar gününde anılara da zaman var. Rapçi, kayıt stüdyosunun fotoğraflarını yayınlıyor ve 14 yaşındayken dolapta çaldığı zamanı düşünüyor. Vitto'nun davullarını gösteriyor ve kulübü filme alıyor. Daha sonra yeni iş taahhütlerine ve Leonardo Maria Del Vecchio gibi arkadaşların evlerindeki toplantılara gidiyorum.

Fedez ve Chiara Ferragni, son haberler

Bu arada gazeteler Ferragnez krizinden bahsetmeye devam ediyor. Vedayla ilgili hipotezler hâlâ çoğalıyor: En son versiyona göre Fedez'i kovan kişi Chiara Ferragni olabilirdi, ancak görünen o ki ikisi bir süredir evde ayrı yaşıyorlardı. Üstelik lüks iki katlı daire, fenomenin ve rapçinin aynı çatı altında yaşamalarına rağmen mesafelerini korumalarına olanak sağladı. İnternet sitelerinin aktardığı o ünlü Pazar akşamında çantalarını toplayıp toplamadığı, hatta önceki günlerde eşyalarını azar azar alıp almadığı bile belli değil. Gerçek şu ki, Sevgililer Günü'nde belki de ayrılığın resmileşmesini beklerken zaman kazanmak için birkaç saniyelik saçmalık videosu çektiler. Sonra aniden veda söylentileri, Fedez'den ilk açıklamalar, Chiara Ferragni ile uzun bir röportaj geldi.

Fedez ve Chiara Ferragni tekrar bir araya gelecek mi?

Şimdi Fedez ve Chiara Ferragni krizle aynı şekilde yüzleşiyor gibi görünüyor: gülümseme ve sosyal ironi (her ikisi de takipçilerine talihsizliklerinden bahsediyorlar), sessizlik yok, rapçi Torino'da akıl sağlığı hakkında konuşmak için bir etkinliğe katıldı. bunun yerine tüm Moda Haftası'nı atladı, kaçış yok (arkadaşlarıyla spor salonuna gidiyor, takımıyla dışarı çıkıyor ya da çocuklarla parka gidiyor), ama bariz bir normallik. Başka bir stratejinin sonucu mu olacak? Tekrar bir araya gelecekler mi, insan merak ediyor. Şu an için Fedez evlilik yüzüğünü tekrar yüzük parmağına taktı, Chiara Ferragni ise takmadı. Gerçekten güzel bir avukat havuzu hazırladığınız görülüyor.