GecKalmam
Active member

instagram
Tik Tok’ta bir buçuk milyondan fazla takipçisiyle her yönüyle sosyal bir fenomen olan Elisa Esposito, dalganın zirvesine geri dönmeye hazırlanıyor… hatta sandalyede, gerçek bir “Prof” olarak. Elinde gözlük ve defter, sosyal videolarında geçen yıl “el yazısı” üzerine verdiği derslerin izini sürerek gerçek bir “maranza” gibi konuşmak için ünlüleri ve ünsüzleri nasıl telaffuz edeceğini anlatacak.
2003 doğumlu ve internetin yıldızı, bir güzellik merkezi açma hayaliyle (“Bir güzellik okulundan mezun oldum”) bir videoda Elisa, “maranzivoe”yu piyasaya sürme fikrine nasıl kapıldığını anlattı: “Bu yıl maranzalar çok moda oldu. Öyleyse neden bu iki fantastik dili, italik artı maranzayı birleştirmiyorsunuz? el yazısı” ama “çok farklı gramer kuralları” ile. Bir örnek? “İtaliklerde dalga o’nun üzerine, maranzivoe’da ise eğik çizgi yerleştirilmelidir. Bu yüzden mi? Çünkü maranzalar güçlü insanlardır ve bu nedenle daha kapalı, daha güçlü, daha hain harflere ihtiyacımız var. a harfine gelince. , italik ise iki nokta yeterlidir ve marzivoe’da a” üzerine güzel bir çizgi koymak gerekir.
Nefret edenler
Ancak başarının karanlık bir tarafı da var, yani son bir yıl içinde kendisine yöneltilen çevrimiçi hakaret dalgası: “Eleştiriler çoğunlukla yetişkinlerden geliyor, ancak beni anlamıyorlarsa, bu onların sorunu, benim değil.” sert yorum yaptı. ayrıca alınan bazı ölüm tehditlerini de ifşa ediyor.
Son zamanlarda, tiktoker, sosyal ağda “normal bir maaşla ayda yaklaşık 1.300 Euro kazanıyorsanız, bu benim değil, sizin hatanızdır (tabii ki kazananlara tüm saygımla)” dedikten sonra eleştirilere boğuldu. bu paralar)”. Sonra ekledi: “Birçok kişi de bana kötülük, başarısızlık diliyor. 19 yaşında böyle bir genç kızın bu kadar parayı kazanmaya başlaması sizi rahatsız ettiği için. Doğrudur, açın gözünüzü. kendi sayemde kimseden yardım istemedim.tam anlamıyla her şeyi kendim yaptım.güzellik okuluna gittim ve birkaç stajyerlik yaptım.günde neredeyse on saat dükkandaydım, bana para vermediler. kısa bir süreliğine ama o hayatı yaşamak istemediğimi anlamam için yeterliydi, kimse tarafından sömürülmek istemiyordum.influencer olarak hayatın sandığınız kadar kolay olduğunu düşünmeyin. Bakın çünkü her videonun arkasında uzun bir iş var, biz f** yapıyoruz hatta biz fabrikalarda çalışanlardan daha az belli oluyor” diyerek sözlerini bitirdi.
Sadece Hayranlar
Elisa ayrıca OnlyFans’ta bir kanal açtı. FQ Magazine’e verdiği bir röportajda “Hayranlarımla daha da yakın bir ilişki kurmak için yaptım” dedi. Şöhret, gelecek planları arasında bir realite şovuna katılma hayalinin olduğunu kabul eden çok genç kızı rahatsız etmiş görünmüyor.

Kitap
“Birkaç aydır TikTok’ta el yazısı dersleri veriyorum. Elisa Esposito, Corriere della Sera’ya bundan bir el kitabı çıkarmak istedim” dedi. Böyle bir teklif.” Bitişik yazı öğretmeni az okur ve kitabının kaç adet basıldığını bile bilmez, umurunda bile değildir.