RenkliDusler
Active member
Elmalı Toplar Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 adet orta uzunluk elma
- 1 paket petibör bisküvi (Bebe bisküviside olur)
- 1 çay bardağı kırılmış fındık
- 1 çay kaşığı tarçın
- Çikolata sosu
Not EkleTanımı Yazdır
- Elmaların kabuklarını soyup rendenin ince kısmıyla rendeleyelim.
- Petibör bisküvileri robottan çekelim.
- Derin bir kaseye rendelediğimiz elmaları, ince çektiğimiz bisküvileri ve kırılmış fındığı ek edip karıştıralım.
- İsteğe nazaran tarçın ek edip, hamur kıvamı alana kadar karıştıralım.
- Çok ıslak olursa bisküvi ek edebilirsiniz.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayıp servis tabağına alalım.
- Çikolata sosunu 2 su bardağı süt ile pişirelim.
- Soğuduktan daha sonra elmalı topların üzerine döküp servis edelim. Afiyet olsun.