En Pratik Süt Helvası Tanımı

RenkliDusler

Active member
En Pratik Süt Helvası Tanımı İçin Gereçler

  • 125 gram tereyağı (Yoksa margarin)
  • 1 su bardağı un
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 1 litre süt
  • 1 paket vanilya
En Pratik Süt Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda 125 gram tereyağını tencerede eritin.
  2. Eridikten daha sonra üzerine 1 su bardağı unu ek edin ve unun kokusu çıkana kadar kavurun.
  3. Kokusu çıkan unun üzerine 1 litre sütü ve 2 su bardağı toz şekeri ilave edin, topaklanmaması için karıştırın.
  4. Son olarak vanilyayı ekleyin ve fırın kabına dökün.
  5. Fırının üst kısmını 180 derece ısıtın ve üzeri kızarana kadar fırında bekletin sıcak yahut ılık servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
En Pratik Süt Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst