RenkliDusler
Active member
Eti Burçak Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 litre süt
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 kutu krema
- 1 paket eti burçak bisküvi
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tencereye 1 litre süt, 1 su bardağı un,1 su bardağı şeker ekleyip kaynayıncaya kadar pişiriyoruz.
- çabucak sonrasında ocağın altını kapatıp içine bir kutu kremayı ekleyip çırpıyoruz.
- Kaselere eti burçakları koyuyoruz.
- daha sonra üstüne muhallebi daha sonra tekrar eti burçak daha sonra yine muhallebi en son bir daha istediğiniz biçimde ya eti burçak bisküvi yada fındık, ceviz koyabilirsiniz tadı damakta kalıyor yaptıkça tekrar yapacaksınız