GecKalmam
Active member
Fabrizio Corona kibirli bir tavırla poz verirken, uzun zamandır görmediğimiz Nina Moric gülerek kolunu onun omzuna doluyor. Masanın diğer tarafında 22 yaşındaki oğulları Carlos ve onun yanında beyaz tişörte sarılı karnını gösteren Sara Barbieri var. Noel'de her geçen gün partnerinden beklediği bebeği doğuracaktır. “İşte benim muhteşem ailem. Gerçekten yaratabildiğim her şey. Benimle, yanımda yaşamanın kolay olmadığını çok iyi biliyorum, benim için de kolay değil inanın. fırtınalar, gözyaşları, sevinçler ve hatta trajediler, bu noktaya geldik” diye yazıyor görüntüleri paylaşarak. “Şimdi sadece sevgi vereceğimiz, her gün gelişmeye çalışan T.'yi bekliyoruz: hata üstüne hata” diye söz veriyor. Gönderide yayınlanan metinde bebeğin isminin baş harfi noktalı ise, hikayelerde tam olarak yazıyor: Thiago. Ve sonra şu sonuca varıyor: “Mükemmellik diye bir şey yoktur, ama lütfen buna geniş aile demeyin: aşk kazak gibi esnemez… Aşk her şeyi etkiler, aksi halde bu sadece geçici bir yanılsamadır.” Eski karısı da aynı fikirde ve o da mesajı paylaşıyor.