Filippa Lagerback, Bossari’nin hastalığıyla böyle başa çıktı

GecKalmam

Active member
11 Mayıs 2023 09:56

Kondüktöre dil kanseri teşhisi konduğundan beri, karısı iyimserliğini hiç kaybetmeden ona yakın kaldı.

Daniele Bossari, sağlık durumunu sükunet ve berraklıkla anlattığı uzun bir yazıyla Eylül ayında takipçilerine hastalığını itiraf etmişti. Şimdi Filippa Lagerback ilerlemeyi güncelliyor: “O iyi, takip aşamasında ama bilirsiniz, bir kanser hastası ‘kesinlikle iyileşti’ ifadesini duymadan önce yıllar geçiyor” dedi. En karanlık anlarda bile umudunu kaybetmedi: “Daniele’siz bir yarının olasılığını hiç düşünmedim. Dürüst olmak gerekirse, kronik bir iyimserim ve hastalığın en akut aşamasında bile, en kötüsünü hiç düşünmedim. . Doğru olanı yaptım.”

bilime güven

Filippa Lagerback, “Ben, gerçekten bilime güvendik ve doktorların önerdiğini yaptık. O zaman: Tabii ki, kanser korkutucu ve benim de büyük acılar çektiğim anlar oldu, ama bunların üstesinden geldim,” dedi. Doktorlara ve terapiye olan güven, Daniele Bossari tarafından hastalığından ilk kez söz edildiğinde de ifade edilmişti.

Olumlu yaklaşım

İkinci “Big Brother Vip” ödülünü kazanan Filippa Lagerback ve Daniele Bossari, 22 yıldır birlikteler ve 5 yıldır evliler. Etrafı çevrili muhteşem bir villada birlikte yaşadıkları Stella adında 18 yaşında bir kızları var. Varese ilinde yeşilliklerle. Orkestra şefinin hastalığının, daha sonra daha da birlik içinde ilerlemek için aşılması gereken bir engel olduğu mutlu, sakin bir yaşam. Yarını düşünmek esastı: “Gelecek için planlar yaparak, günü dolu dolu ve günü yaşamak istedik. ‘Siz kendinizi iyi hissedin, gerisini biz hallederiz’ dediler bize hastaneden. Ben çok Bu yaklaşım için minnettarım”.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili