RenkliDusler
Active member
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 200 g bitter çikolata
- 150 g tereyağ/margarinde olur
- 150 g şeker
- 50 g un
- 5-6 adet yumurta (yumurtanın büyüklüğüne bakılırsa)
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtaları ve şekeri güzelce çırpıyoruz beyaz olana kadar.
- Yağı ve çikolatayı eritiyoruz.
- Akabinde yumurtanın ve şekerin içine ekliyoruz.
- Unu ve isteğe nazaran vanilya tozunu karıştırıyoruz.
- Kalıbı yağlayıp unluyoruz , harcı döküyoruz.
- Ortalama 20 -25 dakika 180 derecede pişiriyoruz.
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı