RenkliDusler
Active member
Frambuazlı Magnolia Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 paket oreo bisküvisi (Yulaflı da olur)
- 1 litre süt
- 4 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta (Mısır nişasta )
- 6 yemek kaşığı toz şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1,5 paket sıvı krema
- 250 gram frambuaz
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 2 yemek kaşığı nişasta
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel muhallebiyi hazırlayalım. Krema hariç tüm materyallerimizi düzgünce karıştıralım ve muhallebiyi göz göz oluncaya kadar pişiriyoruz.
- Soğuduktan daha sonra içine kremayı ve vanilya ekleyip güzelce çırpmaya devam edin ve buzdolabına kaldırın.
- Frambuaz sosu için; Frambuaz, şeker, nişastayla suyu ekleyip kıvam alana kadar pişirelim.
- Kullanacağınız bardak ya da kuplara tabanına rondodan çektiğimiz bisküviden koyalım.
- daha sonra 2 yemek kaşığı muhallebi ekleyelim.
- Akabinde frambuaz sosumuzu yayalım bir daha bisküviden ekleyelim ve bitirelim.
- Buzdolabında en az 2 saat bekletip servis yapın.