Frances Fagnani: "Enrico Mentana’nın asansörde ilk öpücüğü"

GecKalmam

Active member
46 yaşındaki Francesca Fagnani ve 68 yaşındaki Enrico Mentana, on yıldır bir çift. Yollarının kesiştiği yıl 2013’tü ve o zamandan beri, ara sıra paparazziler tarafından yakalansalar da, spot ışıklarından olabildiğince uzakta bir aşk hikayesi yaşıyorlar. Sosyal medyada çok az var, kamuoyunda profesyonel hayata yer vermeyi tercih ediyorlar ve bu yıl gazetecilere Sanremo Festivali’nin ortak ev sahipliğinden başlayarak büyük memnuniyet verdi. Özel konularda bunlar saklıdır, ancak bir Gösteriş Fuarı Fagnani kendini bazı itiraflara bıraktı.

Aşamalı aşk “Aşk Giro d’Italia gibidir, aşamalı olarak kazanırsınız” diyen Francesca Fagnani, bazen düştüğünü itiraf ediyor: “Ve bu fena değil. Çünkü aşka sonsuza kadar inanmakta zorlanıyorum. Nasıl istersin? Yıllar geçse de sonsuza dek aynı kişi? Aşk iyi gidince düşer, dönüşür. Ters gidince hemen ya da sonra ayrılırsınız” diye açıkladı.

AYRICA OKUYUN: Karanlık görünümde Francesca Fagnani şıklığı

Güzel bir aile olan Francesca Fagnani ve Enrico Mentana’nın birlikte çocukları yoktur (daha önceki üç ilişkisinden doğan Stefano, Alice, Giulio ve Vittoria’nın babası olmasına rağmen), ancak köpeklerine olan sevgiyi paylaşırlar: “Nina 4 yaşında , Bice 3. İkisini de kadın istedim: büyük bir hata, çünkü erkeğe bağlanıyorlar”, diye açıklıyor haftalık.

Ego ve eros arasında Francesca Fagnani, dağları insanların egolarını alçalttığı için seviyor: “Benimkinden başlayarak”, büyük bir samimiyetle ortaya koyuyor. Ve sonra Enrico Mentana’ya doğru bir kazı yapıyor: “Eve gittiklerinde kendilerini rock yıldızları gibi hissettirmemek”, kendileri hakkında çok yüksek fikirleri olanlar için iyi bir yöntem. Gazeteci ayrıca şunları söylüyor: “Kadınlar genelde ‘Beni güldüren birini arıyorum’ derler. Ben ise esprilerimden anlayan biriyim. Anlamazsan eros öldürürsün. Bu son”.