GecKalmam
Active member
Gigi Buffon, Ilaria D'Amico ile futbol sahasında tanıştığını söylüyor: Bir maçı yeni bitirmişti ve Ilaria D'Amico onunla röportaj yapmak için oradaydı. “2012'de Milan'a karşı oynanan ve Muntari'nin golünün onaylanmadığı scudetto'yu belirleyen maçtan sonra Ilaria bana yanıltıcı bir soru sordu: 'Buffon, topun içeri girdiğini fark etseydi hakeme söyler miydi?'” samimiyetle cevap verdi: “Ben hiçbir zaman ikiyüzlü olmadım. Topun içeri girdiğini fark etmediğimi, fark etseydim de bunu söyleyeceğimi sanmıyorum” diye cevap verdim. Kısacası, umut verici bir başlangıç değildi ama kader onları başka bir şeyle karşı karşıya bırakmıştı. “Bir süre sonra kendimizi bir hastanede, bir yardım etkinliğinde bulduk. Konuşmaya başladık. Ve televizyonda gördüğüm soğuk kadının aslında çok tatlı olduğunu fark ettim” ve buradan 10 yılı aşkın süredir devam eden ve 2016'da Leopoldo Mattia adında bir oğulları dünyaya gelen hikayeleri doğdu. aynı zamanda bereketini de aldı Antonio Conte: Eski kaleci, haberi duyduğunda verdiği cevabın “Şampiyon, şampiyonla birliktedir” olduğunu anımsıyor.