Harry ve Meghan, paparazzilerden kaçışın arka planı

GecKalmam

Active member
20 Mayıs 2023 12:21

New York kolluk kuvvetleri içindeki bir kaynağa göre çift, bir arkadaşlarının evinde kaldıklarını açıklamamak için kaçtı.

İçeriden bir kolluk kuvveti kaynağı, paparazzi kovalamaca haberi çıktıktan sonra şunları söyledi: Altıncı Sayfa Harry ve Meghan’ın en sevdiği Carlyle Hotel’de talep edeceklerini Leydi Diana, indirimli fiyata bir oda. Yönetim, talep edilen büyük indirimi uygulamayı reddederdi ve bu nedenle Sussex Dükleri, Yukarı Doğu Yakası’ndaki bir arkadaşının evinde kalmayı tercih ederdi. Plan değişikliklerini açıklamamak için çift, fotoğrafçıların gözünden kaçarak tüm hikayeyi doğuracaktı. “Herkesin güvenliği için bir otel tutmaları gerekirdi. Bunun yerine, fazla para ödemek istemediler ve kalacak ücretsiz bir yer istediler. Para ödeyip bir otel tutsalardı, kasabadaki bu sözde ‘tehlikeli’ paparazzi kovalamacası asla gerçekleşmeyecekti. … Carlyle’a geri götürülürler, içeri girerken fotoğrafları çekilirdi ve bu her şeyin sonu olurdu” dedi.

Carlyle’daki oda

Harry ve Meghan’ın New York’a gelişinden önceki günlerde, çiftin Carlyle’da kalacağı haberi yayılmıştı. Yukarı Doğu Yakası’nda yer alan ve Lady Diana’nın gözdesi olan 5 yıldızlı otel, gecelik 1.200 ile 6 milyar dolar arasında değişen fiyatlarla 90’ı süit olmak üzere 189 odaya sahip. Yapının kraliyet ailesi ile olan güven ilişkisi ile güçlendirilmiş (burada sadece Lady Diana kalmamış aynı zamanda Charles ve Camilla 2005 yılında ve William ve Kate 2014’te) ayrıcalıklı muamele görmeyi ummuş ancak hayal kırıklığına uğramıştı.

Bir kovalamaca oldu mu, olmadı mı?

Harry ve Meghan’ın sözcüsünün bir hikayesine göre, çiftin birlikte seyahat ettiği taksi Doria Raglandİddiaya göre ödül törenine katıldıktan sonra paparazziler tarafından iki saat boyunca kovalandı. Vizyon Kadınları. Avlanan çift ve ramak kaladan söz edildi, ancak taksi şoförü olanları küçümsedi: “Buna kovalamaca diyeceğimi sanmıyorum. Hiç tehlikede hissetmedim” dedi. Ve New York belediye başkanı da, Eric Adamssorumsuz davranışı kınadıktan sonra ekledi: “İnanmakta güçlük çekiyorum … New York gibi bir şehirde son derece tehlikeli olurdu. Çok fazla trafiğimiz, çok hareketimiz var, çok sayıda insan sokaklarımızı kullanıyor. ” Sussex Dükleri versiyonunun önüne belli bir şüphecilik sızdırıyor.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili