RenkliDusler
Active member
Havuçlu Toplar (Tam Ölçü Şahane Lezzet) Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 6 tane orta uzunluk havuç
- 15 tane eti burçak bisküvi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay bardağı ince kıyılmış ceviz
- 6 yemek kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- Hindistan cevizi
Not EkleTanımı Yazdır
- Havuçları rendeleyelim.
- Tavamızda tereyağını eritelim ve havuçları şekeri tarçını ekleyelim.
- Kaynamaya başladığında altını kısalım kapağını kapatalım.
- Ortada karıştırarak yumuşayana kadar pişirelim.
- Bisküvileri ve cevizi rondodan geçirelim.
- Soğuyan havuçlu harca bisküvi ve cevizi ek edelim ve yoğuralım.
- 1 saat buzdolabında dinlendirelim.
- Yuvarlak form verip hindistan cevizine bulayalım. Deneyenlere afiyet olsun ????.