GecKalmam
Active member
“Genellikle bir çocuk için değiş tokuş edilen ve ağaçlara tırmanan bu çocuk yüzyılın 1/4'ünü gerçekleştiriyor. – Jacqueline Moon tarafından Giacomo tarafından çocuk olarak bazı fotoğraflar gösteriyor – ondan çok farklı hissetmiyorum … artık bir çocuk için alışveriş yapmamaları dışında, hala ağaçlara tırmanıyorum. Bugün ben bir çocuğu olan bir çocuğum ve bebeğimin gözünde, dünyaya doğru yürekten ve meraklılığını buluyorum. Çoğu zaman bana bulutlarda kafamla naif veriyorlar … Peki bana omzunda bir pat vermek için buradayım çünkü evet, hepsi bu şeyler, ama aynı zamanda 3 köpeğin annesi ve bir çocuk mu ve tahmin et ne oldu? Kendimle çok gurur duyuyorum “o kadar iyi gidiyor”. Heather Parisi'nin 25 yaşına giren ve Enea'nın annesi olan son şarkıcıdan şöyle yazıyordu: “Bir anne için en büyük armağanın ona bir oğul veren … ve benden öğrendiğim için hayır demeyi öğrendiğimden ve insanlardan hoş günler, her şeyin mutlu olduğunu söylersin, her şeyin mutlu olduğunu söylersin ki, her şey mutlu olursun, şaka yapacağınızı söylersin, Bir günü hak et “.