Kate Middleton: "Daha iyiyim ama henüz ormandan çıkmadım" | Aylar sonra cumartesi günü halkın arasına dönüyor

GecKalmam

Active member
Kate Middleton şunu yazdı: sosyal hesaplarda mesaj Çiftin Windsor'da çekilmiş bir fotoğrafıyla birlikte “iyi günleri de, kötü günleri de” yaşadıklarını anlattı. Gördüğü tedavi “birkaç ay daha” sürecek.

“Postta okuduk ki, o kötü günlerde kendinizi zayıf, yorgun ve vücudunu dinlendirmek zorundasın. Ancak iyi günlerde, kendinizi daha güçlü hissettiğinizde, iyi hissetmenin tadını çıkarmak istersiniz. Kendimi oldukça iyi hissettiğim günlerde okul hayatıyla meşgul olmak, bana enerji ve pozitiflik veren şeylere kişisel zaman ayırmak ve ayrıca evden bazı işler yapmaya başlamak büyük bir mutluluk.”

Prenses ekledi: “Kralın Doğum Günü Geçit Törenine katılmak için sabırsızlanıyorum Bu hafta sonu ailemle birlikte yaz boyunca bazı halka açık toplantılara katılmayı umuyorum, ancak henüz işin içinden çıkmadığımı da biliyorum. Özellikle belirsizlik karşısında sabırlı olmayı öğreniyorum.

“Her günü olduğu gibi kabul ediyorum, bedenimi dinliyorum ve kendime izin veriyorum. iyileşmek için çok ihtiyaç duyulan zamanı ayırın. Anlayışınız için ve hikayelerini benimle cesurca paylaşan hepinize çok teşekkür ederim.”

Buckingham Sarayı sözcüsü şunları söyledi: “Majesteleri Prenses'in cumartesi günkü etkinliklere katılabileceğinden çok mutlu ve günün tüm unsurlarını sabırsızlıkla bekliyor.”