Lorenzo Tano ve Lucrezia Lando Düğüne Doğru: Rocco Siffredi Felice

GecKalmam

Active member
Lorenzo Tano ve Lucrezia Lando bir buçuk yıldır birlikte. Aşk hikayeleri, bir rakip olarak katıldığı “Yıldızlarla Dans Etme” perde arkasında çiçek açtı ve onu dans öğretmeni olarak yönetti. Başından beri, zamanla derin bir bağa dönüşen güçlü bir suçluluk doğdu. Lorenzo geçmiş bir röportajı, “Lucrezia harika, onun samimiyetinden etkilenmiştim. O gerçek bir insan ve bu dünyada böyle birini bulmayı beklemiyordum. Benim için gerçek bir temiz hava nefesi.” Program sırasında, 28 yaşında, yarışmacıların otelinden ayrılmaya karar vermiş ve Lucrezia ile yaşamak için başlangıçta Bassano del Grappa'dan. Bugün ilişkileri harika bir şekilde devam ediyor ve dansçı mutlu olduklarını ve aşık olduklarını gizlemiyor: “Lorenzo'da istediğim her şeyi buldum”. Bir tutam kıskançlık yok: “Ölmek, çünkü onun gibi bir aşk bulmak için çok çaba harcadım”. Ekim ayında ilk yıldönümleri için Lucrezia Lando Lorenzo Tano'ya şöyle yazdı: “Bana her gün gerçekten sevilmenin ne anlama geldiğini gösterdiğim için! Sonsuz Danslar Sizinle”.