RenkliDusler
Active member
Malaga Pasta Tanımı İçin Materyaller
Kek için;
Not EkleTanımı Yazdır
Kek için;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 3 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1.5 su bardağı un
- 1 adet vanilya
- 1 adet kabartma tozu
- Fırından çıkınca ayrıyeten 1 su bardağı süt
- 700 gram süt
- 1 adet yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı tepeleme un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 vanilya
- 1 krem şanti
- Hazır bir paket sos
- 3 su bardağı süt
- Muz ve ceviz
Not EkleTanımı Yazdır
- Kekimiz için; yumurta,süt,şeker,yağ,un ve nişasta hazırlanır 30 dk kadar 180 derece fırına verilir.
- Birinci sıcağı gittikten daha sonra 1 su bardağı süt üzerine gezdirilir.
- Muhallebi için;süt,yumurta sarısı,un,şeker, nişasta karıştırıp ocağa alınır.
- Fokurdayınca tereyağı ve vanilya eklenir soğumaya bırakılır.
- Soğuyunca kremşanti eklenir ve çırpılır.
- Sos için; hazır sos ve süt karıştırılarak pişirilir.
- Kekin üzerine süt akabinde hazırladığımız muhallebi sürülür.
- Üzerine muzlar eklenir.
- Çikolata sos evvel muzlara akabinde her yere yedirilir.
- Üzerine ben ceviz serptim.Afiyet olsun.