RenkliDusler
Active member
Mandalina Soslu Labneli Kuplar Tanımı İçin Materyaller
Muhallebi için;
Not EkleTanımı Yazdır
Muhallebi için;
- 4 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta unu
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 su bardağı şeker
- 200 gram labne peyniri
- Vanilya
- 3 su bardağı mandalina suyu
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı şeker
- Toz antep fıstığı
- Orman meyvesi
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle sosumuzdan başlayalım bütün gereçlerinizi tenceremize alalım, çırpma teliyle kaynayıp, kıvam alana kadar pişirelim.
- çabucak sonrasında muhallebimiz için; süt, şeker unlarımız ve yumurta sarımızı kıvam alana kadar pişirelim altını kapattıktan daha sonra vanilya ekleyin ve soğumaya bırakın.
- Orta ara muhallebinizi karıştırmayı unutmayınız. Soğuyan muhallebimizi bir mikser sayesinde güzelce çırpın ve labneyi ekleyin. Pürüzsüz bir kıvam elde edin.
- daha sonra sunum kaplarınıza dökün ve üzerine sosunuzu ek edin ve süsleyin. Afiyet olsun.