Manuela Arcuri: “Totti ile öpüştük, Garko bana bunun yalan olduğunu söylemedi”

GecKalmam

Active member
Manuela Arcuri, “Tradita” filmiyle sinemaya geri dönüyor ve haftalık “Oggi” dergisinde, Francesco Totti ile (Ilary Blasi ile evlenmeden önce) flört etmesi ve Gabriel Garko ile olan hikayesi de dahil olmak üzere geçmişine dair bazı arka plan bilgilerini açıklıyor. Eski futbolcuyla ilgili “bir şeyler vardı: küçük bir öpücük, ya çok az ya da hiç. Hikayeyi çok isterdim, çok beğendim. Pek çok kadın tarafından arzulanıyordu, bağlanmaya niyeti yoktu ve içten içe bunu anlıyorum. Bir şeyler yolunda gitmedi, çok gençtik” dedi Manuela.

Totti ve Garko, Arcuri'nin aşk geçmişinde Manuela Arcuri ile Francesco Totti arasında flörtün yaşandığı yıl 2001'di. Onu “ideal kadını” olarak tanımlamıştı, çünkü “Francesco baştan çıkarıcıydı”. Bir yaklaşım vardı ama hiçbir zaman bir aşk hikayesiyle sonuçlanmadı. Daha sonra sporcu Ilary Blasi ile evlendi. Manuela Arcuri'nin romantik geçmişinde daha sonra aralarında sadece pazarlama ilişkisi olduğunu söyleyen Gabriel Garko da var. Aktris, “Bana hiçbir zaman bunların yalan olduğunu söylemedi. Flörtümüz birkaç ay sürdü, fiziksel olarak bile etkilenmiş görünüyordu. Tüm bunların bir oyun olduğunu bildiğim için üzgünüm” yorumunu yaptı.

Manuela Arcuri, 10 yıl sonra gerilim filmi “İhanete Uğradı” ile sinemaya geri dönüyor. Konuyla ilgili de söyleyeceği çok şey var: “Ama sadece boynuzlardan bahsetmiyorum. Daha derin bir ihanetten bahsediyorum. Popülerlik kazanmak için yaklaşan erkeklerden bahsediyorum: paparazzileri uyardılar, dergilerde yer almak istediler. Bunu fark ettiğimde içten içe biraz ölüyordum.” Birbirimizle öpüşürken yakalandığında fotoğrafçıları kimin aradığını anlamak istedi. “Manué, sen neden bahsediyorsun? O bizi aradı!” ona şöyle dediler: “Dünya üzerime yıkıldı. Dışarıdan bakıldığında ben Arcuri'ydim ama içeride yanlış kişiye aşık olan küçük bir kız olarak kaldım. Yıllarca kocam Giovanni'ye güvenmedim. O saftır, şöhreti umursamaz, benim küçük, gerçek bir sevgiye ihtiyacım olduğunu anladı. Ben ikiyüzlülüğün hakim olduğu bir dünyada yaşadım, o her zaman benim doğruluk dozumdu. Pazar akşamı pizzacı, geziler arkadaşlarla bir kasaba.”

On yıl boyunca sinemadan uzak kaldı. “Hamile kaldım ve kendimi sadece bebeğime adamaya karar verdim. Gücüm yetiyordu: Daha önce çok çalışmıştım, sağlam bir popülerlik kazanmıştım ve bu birkaç yıl içinde silinip gitmeyecek. Geri dönmek parkta bir yürüyüş olmasa bile hiçbir şeyden pişman değilim: Eğer turları bırakırsanız diğerleri ilerler” diyor Manuela Arcuri. Oğlu Mattia annesini beyazperdede görecek: “Bende Beni başka bir adamla öpüşürken göreceği şoka hazırlamak için birkaç ay daha: Çok kıskanç, mantığını anlamasını sağlamak zor olacak William Levy'yi ölesiye seviyor ama onu kollarımda görür görmez… ” diyor Manuela Arcuri.