Masha, Antonino Spinalbese ve Luna Marì’nin hayatına giriyor

GecKalmam

Active member
Birkaç ay önce Antonino Spinalbese, kızı Luna Marì ile bir öğleden sonra alışveriş yaparken ona küçük bir köpek şeklinde yumuşak bir oyuncak almıştı, şimdi en büyük sürprizlere geçti ve dört ayaklı güzel bir arkadaş buldu. Ona Masha adını verdiler ve o zaten ağı yumuşattı. Belen Rodriguez’in eski sevgilisi, kucağında köpek yavrusuyla asansörde selfie çekiyor. Ve küçük Luna Marì bile Spinalbese evine yeni gelişinden memnun.

Santiago ve Luna Marì, köpekler için ne büyük aşk

Antonino Spinalbese, Luna Marì için bir Fransız buldozer satın aldı, Stefano De Martino uzun zaman önce Santiago için Choco adında bir çikolata labrador satın aldı. Her ikisi de çocuklarına çok yakın olan Antonino ve Stefano, oyunlarda ve kucaklaşmalarda onlara eşlik etmeye hazır çok tatlı dört ayaklı bir arkadaşla çocuklarını mutlu ettiler.

Antonino ve Belen’in hikayesi

Antonino Spinalbese ve Belen Rodriguez, Temmuz 2021 doğumlu Luna Marì’nin ebeveynleridir ancak aşk hikayeleri uzun sürmemiştir. “Farklı şeyler istedik. Ben hayatı bir baba olarak göğüslemeyi seçmiştim, varlığımı aile üzerine kurdum, o ise insanın hem bir ailesi hem de kendine ait bir hayatı olabileceğini söyledi. En güzel anlardan birinin, bir çocuğun doğumunun, onun daha önce hissettiği ve benim ilk kez hissettiğim bir duygunun tadını çıkarıyordum ve sadece bunu gördüm. Uyum içinde değildik,” dedi Spinalbese birkaç ay önce bunun neden işe yaramadığını açıklayarak. “İlişkimiz, aynı zamanda biraz özel karakterlerimiz nedeniyle, yalnızca kızımızla bağlantılı. Ancak evden çıktıktan sonra Belen’i sevdiğimi anladım. Zaman geçtikçe ilişkimizin daha iyi olacağına inanıyorum ”diye ekledi Big Brother Vip Evi’nde erken kaza yapan Oriana Marzoli ile Ginevra Lamborghini ile aynı şekilde ilişki kuran Antonino. Reality şovdan ayrıldıktan sonra Carolina Stramare ile yakalandı ama şimdilik tek kadını küçük Luna Marì: “O benim gelinim, diğer tek aşıklar” dedi eski kuaför.