Matilde Brandi doğum gününü VIP arkadaşlarıyla kutluyor

GecKalmam

Active member
27 Şubat 2024 11:21

Dansçının 55. doğum günü için karaoke ile tamamlanan sürpriz bir ev partisi

Tgcom24
Matilde Brandi “Zaten 20 yaşında görünüyorum” diyerek yaşıyla ilgili şaka yapıyor

Matilde Brandi, doğum günü partisinde kendini müziğe ve eğlenceye kaptırıyor. Akşam gayri resmidir ve yırtık pırtık bir kot pantolon, beyaz bir tişört ve siyah bir ceket giymektedir. Arkadaşlarıyla birlikte karaokede çılgına dönerek “Ti amo” ve “Mille giorni di te e di me” gibi kült şarkıları ve Sanremo'nun “I p'me, tu p'te”den “I p'me, tu p'te”ye kadar popüler şarkılarını söylüyor. “Tuta altın” . Mahmood'un şarkısına uygun olarak, doğum günü kızı arkadaşlarını koreografiye dahil etmeye çalışır; bu onun yarı başarılı olmasına rağmen kesinlikle birçok kahkahaya neden olan bir girişimdir. Kendisi gibi bir dansçı olan Stefano Oradei ile muhteşem bir yakalamaya girişiyor. Matilde için iki pasta var; üzerinde “Zaten 20 yaşında görünüyorum” yazan kalp şeklinde çirkin bir pasta ve Broadway'den ve müzikal dünyasından ilham alan 3 katlı bir pasta. Ancak şov kızı, takipçilerini de partiye dahil ediyor ve gecenin fotoğraf ve videolarını sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyor.

Matilde Brandi'nin Francesco Tafanelli ile romantik kutlamaları: dansçının partneri kim ve kaç yaşında?

Arkadaşlarla çılgın partiden önce, önceki akşam Francesco Tafanelli ile gece yarısını beklerken romantik bir akşam yemeği yenildi. Şov kızı, partneriyle birlikte bir prenses gibi giyinerek poz verdiği fotoğrafları yayınlarken, “Bunu doğum günümün arifesinde yazıyorum! Her kadın Yakışıklı Prens'i hak eder. Beni mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim” diye yazdı. kafasında bir taç. Bir yılı aşkın süredir çift olan çift hakkında pek bir haber yok; gelinlik sektöründe yönetici olduğunu ve kesin yaşı belli olmasa da dansçıyla aşağı yukarı aynı yaşta olduğunu biliyoruz. bilinen.

Birkaç hafta önce Matilde Brandi'nin kızlarının doğum günü

Matilde Brandi, şov kızının “Big Brother VIP” programına katılmasının ardından ilişkisi sona eren Marco Costantini ile olan aşkının meyvesi olan ikiz kızları Aurora ve Sofia'nın doğum gününü kutlamaktan yeni döndü. İki kız kardeş 18 yaşına girdiler ve onlar için son derece başarılı olan küçük bir ev partisi düzenlendi. Bu etkinlik için ilki fırfırlı siyah payetli bir mini elbise ve yüksek topuklu diz boyu çizmeler giyerken, diğeri dar siyah kolsuz bluz, kot pantolon ve spor ayakkabılarla rahat bir görünüm seçmişti. Geçen yıl ikili Amerika Birleşik Devletleri'nde birkaç ay eğitim gördü ve Aurora, “Il Collegio 8” adlı realite şovunda öğrenci olarak televizyon deneyimi yaşadı.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili