Matteo Berrettini, işte Melissa Satta'nın peşindeki yeni alev kim

GecKalmam

Active member
11 Mart 2024, 11:14

Sosyal medyada eminler: Bu kişi Ultimo'nun eski üyesi Federica Lelli

Tgcom24
Matteo Berrettini, Ultimo'nun eski kız arkadaşıyla mı çıkıyor?

Matteo Berrettini, sosyal medyada adı Federica Lelli olarak anılan bir sarışınla öğle yemeği yiyordu. Gönderilen bir video yeterliydi RTL 102,5, tenisçi ile şarkıcı Ultimo'nun eski sevgilisi arasında dedikodu başlatmak için. Bu, sporcunun Melissa Satta'ya veda etmesinin ardından yeni bir aşk hikayesinin ilk işareti olabilir mi?

Melissa Satta ile hikayenin sonu

Matteo Berrettini geçen Şubat ayında Melissa Satta'dan ayrılmıştı. Tenisçi, ayrılığı Monte Carlo'da zoom aracılığıyla düzenlediği basın toplantısında doğrudan resmileştirmişti: “Melissa Satta ve ben artık birlikte değiliz. Şunu söyleyebilirim ki çok güzel, yoğun bir ilişkimiz vardı, birbirimize büyük saygımız var. Bunun ötesine geçmeyeceğim, özel hayatımı çok fazla paylaşmayı sevmiyorum.” Şov kızı her türlü ihanet hipotezini yalanlamış ve ikilinin gelecekle ilgili farklı vizyonları olduğunu açıklamıştı. Baba olmaya hazır olmayan ve bir çocuk daha hayal eden Berrettini, bunun nedenlerini ise şöyle açıkladı: “Özellikle bir şey olmadı, davanın tüm zorluklarına rağmen çok yoğun bir şekilde birlikte yaşadığımız bu dönemi size teşekkür etmeliyim”.

Berrettini'den nefret edenlerin gözünde Satta

Melissa Satta, özellikle Matteo Berrettini ile ilişkisinin ilk aylarında, sanki oyun içinde kriz döneminden geçen tenisçinin yaşadığı zorlukların sebebiymiş gibi, cinsiyetçi ve şiddet içerikli saldırılara maruz kalmıştı. Sporcunun yaşadığı son talihsizliğin (diz sakatlığı) ardından kendisine yönelik yeni saldırı dalgası bardağı taşıran son damla oldu. Böylece, Melissa Satta, misafir Sırtlanlar, çok güçlü bir konuşmayla tüm pişmanlığını dile getirdi, tüm nefretçilerine seslendi. “Bir süredir ilişkimle ilgili ima ve hakaretlerin kurbanı oluyorum. Başlangıçta bunlar sadece sosyal medyada yapılan yorumlardı ve ne yazık ki alışıyorsunuz ama erkek arkadaşım sakatlık nedeniyle turnuvadan çekilmek zorunda kalınca sorunun çok daha büyük olduğunu fark ettim. Önemli bir gazete şu manşeti atmıştı: “Melissa Satta kötü şans getirir”. Bu sadece kabul edilemez bir başlık değil, aynı zamanda toplumumuzun içselleştirdiği derin cinsiyetçiliğin bir göstergesidir” dedi Satta.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili