Mauro Icardi Wanda Nara'ya yanıt veriyor ve China Suarez'i tanıtıyor

GecKalmam

Active member
Mauro Icardi çocuklarıyla olan ilişkilerine değinirken, Wanda Nara'nın ihanetlerine de değiniyor. “3. 13 Aralık'ta kendimi kızlarıma adamak zorunda kaldım ve anneleri “erkek arkadaşı” ile Avrupa'da seyahat ettiği için 17 Aralık'a kadar telefonumu kapattılar (Wanda ve L-Gante'nin İtalya ve İsviçre'deki tatiline atıfta bulunuyor) , Ed), benimle evliyken üç yıldır ilişki içinde olduklarını canlı yayında doğrulayan, bana ve kızlarına “arkadaş” olduğuna dair yemin eden… “(Ama başkalarını suçlamaya devam ediyor) millet, ne ikiyüzlülük değil mi?)”. Futbolcu, Noel tatilinin nasıl geçtiğini şöyle anlatıyor: “25 Aralık'ta 'Amerika'nın annesi' kızlarını geri almak zorunda kaldı çünkü adalet böyle tesis etti… Noel'i babalarıyla geçireceklerdi ve yıl sonuydu” Annesiyle birlikteyken, istediğini vermedikleri için hanımefendi gücendiğinden, istediği gibi 10 milyon pesosu olmadığını ama parası olduğunu söyleyerek kendisini haklı çıkararak almadan Punta del Este'ye gitti. bunun için özel uçak ve her zamanki gibi gösteriş sirki, birkaç gün önce onun İtalyan hesabına 10 bin dolar yatırdığımdan bahsetmiyorum bile.” Mauro öyküsüne şöyle devam ediyor: “Böylece kızlarına gidip onları almaları yönünde verdiği sözü tutmadı ve onları bavulları dolu bir halde mahsur bıraktı… Kendi payıma, onun terk edilmesiyle karşı karşıya kaldığımda tereddüt etmeden planımı iptal etmeye karar verdim. Yılbaşı gecesini arkadaşlarımla geçirmek ve kızlarımla kalmak zorunda kaldım… iki yılı aşkın süredir yaptığım gibi… bu hanımefendi kızlarının hayatına değil kendi hayatına öncelik vermeye karar verdi”. Hatta Icardi, sosyal medya hesabında yılın son akşamında kendisini Francesca ve Isabella ile birlikte gösteren fotoğraflarını yayınladı.