Mayo sınavında VIP mi? Tüm terfi

GecKalmam

Active member
Elisabetta Gregoraci Mısır’da bir vur-kaç yaptı: kostümüyle birkaç atış için yeterli zaman. Sarı, iki parçalı ve hafif bronzlaşmış teninde, o bir sersemletici ve güzelliğinden emin bir şekilde merceğe göz kırpıyor. Cecilia Rodriguez bunun yerine İbiza’ya uçtu Ignatius Moser ve orada, kumsalda bir kucaklaşma, güneş altında biraz rahatlama ve denize dalma arasında, bir bikiniyle dolgun kıvrımlarını gösterme fırsatını da yakaladı.

taylor mega hayal kırıklığına uğratmaz ve sıcaklıklar tam olarak tropikal değilse, onları havaya uçurmakla ilgilenir. Monte-Carlo’da birkaç gün geçirdiniz ve takipçilerinize beyaz bir kostüm ve göz kırparak nefes kesici fotoğraflar çekme fırsatı buldunuz. Onun hakkında sevgili arkadaşın Valentina Vignali bunun yerine Bali’de bulunuyor ve yeryüzü cennetinin doğal güzelliklerinin yanı sıra tonik ve önlenemez fiziği iki parça halinde çerçeveliyor.

Diletta Mayo kostüm içinde bebek yumruğunu sergiliyor, Mayorka’da Loris Karius gelecekteki bir annenin önlenemez kıvrımlarını gösterir. Bebekleri Ağustos’ta doğacak ve spor sunucusu tatilleri bekliyor. Viki Varga bunun yerine kocası Graziano Pellè ile Dubai’de birkaç gün geçirdi, ince ve uzun uzuvlarını ortaya çıkaran iki nefes kesici parçayla seksi ve büyüleyici pozlar verdi.

Kostüm provası Georgina Rodriguez Riyad’da havuzun yanında sahneye çıkan model, durgun bir şekilde poz veriyor ve Junoesque kıvrımları, mavi bir bikiniye mükemmel bir şekilde sarılmış olarak sergileniyor. Valentina Ferragni bunun yerine, son derece şehvetli zebra desenli bir mayoyla rüzgarın okşamasına izin verdiği için Sardinya sahillerine yerleştirildi.