Meyveli Pasta

RenkliDusler

Active member
Meyveli Pasta Tanımı İçin Materyaller

Pandispanya için;

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı süt
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
Ortası için;

  • Çikolatalı puding
  • Muz
  • Hindistan cevizi
Dışı için;

  • Beyaz krem şanti
  • Muz
  • Mandalina
  • Üzüm
  • Küçük çikolata kesimleri
Meyveli Pasta Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Oda ısısındaki yumurtalar şeker ile köpük köpük olana kadar karıştırılır.
  2. 3 yemek kaşığı süt de ek edilerek bir sefer daha karıştırılır. Un, nişasta, vanilya ve kabartma tozu da eklenerek süreçler biter.
  3. Yağlı kağıt serilmiş kelepçe kalıbına kek hamurumuz dökülür.
  4. Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında alt üst ayarda pişirilir.
  5. Kekimiz fırındayken pudingimizi üstünde yazan tarife bakılırsa yapalım ve soğumaya bırakalım.
  6. Fırından çıkan ve soğumuş olan kekimizi 3 eşit modüle bölelim.
  7. Ortası iki kat pudingli olacak pudingimizi serdikten daha sonra muz ve hindistan cevizinden biraz serpeleyelim ve dışına krem şantiyi sürdükten daha sonra dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun. Bol yorum ve fotoğraf bekliyorum herkesten ????.
 
Üst