Michelle Hunziker, Aurora’nın hamileliğine tepki

GecKalmam

Active member
10 Mayıs 2023 12:06

Sezar Augustus’un büyükannesi olan sunucu, bu kadar erken bir torun beklemediğini açıklıyor.

“Birlikte Sardinya’daydık. Bedava gideceklerini biliyordum ama bu kadar erken geleceğini düşünmemiştik. Sonra bir gün bana geç kaldığını söyledi ve birkaç gün sonra ‘Anne!’ Hemen anladım. Ve ben 40, o da 20 yaşındayken ona acele etmesini ve genç bir anne olmasını söyledim ve o bunu gerçekten düşünmediğini söyledi” dedi Michelle Hunziker. Eczaneden hamilelik testi satın alınması, haftalık gazetenin paparazzileri tarafından durdurulmuştu. DSÖo zamanlar cerrahla ateşli bir ilişki içinde olan sunum yapan kişiye yönelik olduğu düşünülse de John Angiolini.

Büyükanne… ve anne

Michelle Hunziker bin rolü ustaca oynuyor: “Şimdi bir büyükanne olmaktan gurur duyuyorum ve bir büyükanneyim. Ama aynı zamanda bir anne. Bu gece Auri ve Goffo’ya yardım etmek istedim. ‘Beyler dışarı çıkın, iyi eğlenceler. ‘Cesare bende kalsın’ dedim ve geceyi de yaptım.Gözümü kırpmadım.Ama duygudan.Yenidoğanın gece mısraları benim için müziktir.Ben gerçekten bir anneyim,ben hep Auri doğduğunda 19 yaşındaydım. Ve şimdi bebeğinizden bir bebek sahibi olmak daha da güzel. Sonra bu sabah Cesare’yi sabah beslenmesi için geri getirdiğimde eve gittim ve küçük kızlarımı okula götürdüm. ” o açıkladı. Sole ve Celeste, batık bir evlilikten dünyaya geldi. Tomaso Trussardi 9 ve 8 yaşlarındalar ve küçük yeğenleri için çıldırmışlar.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili