Milly Carlucci'nin kızı Angelica Donati, Fabio Borghese ile evlendi

GecKalmam

Active member
Milly Carlucci ve Angelo Donati'nin kızı Angelica Donati ne tür işler yapıyor?

Milly Carlucci ve Angelo Donati'nin en büyük kızı Angelica Donati, girişimci ve yöneticidir, 2021'den beri Ance Giovani'nin başkanlığını yapmaktadır ve geçen yıl elektrik enerji iletim ağlarını işleten şirket Terna'nın yönetim kuruluna atanmıştır. Fabio Borghese, Papa V. Paul hanedanının varisi, Marella Caracciolo Agnelli'nin torunu Jacaranda Falck Caracciolo ile evlendi ve evliliklerinden Alessandro, Sofya ve Hindistan olmak üzere üç çocuk doğdu. Prens, lüks konaklama ve yaşam tarzı sektöründe çalışıyor ve bir tatil beldesinin ortağı ve danışmanıdır. Angelica ve Fabio arasındaki ilişki iki yıl önce doğdu, ancak son haftalarda onları gördüklerine dair söylentilerin ardından (Dagospia tarafından bildirildi) Roma sokaklarında yürürken onları fotoğraflayan paparazzilerin ve medyanın dikkatini çekti. “Düğüne yakın.”

Angelica Donati ile erkek arkadaşı Fabio Borghese'nin düğünü, eski sevgilileri, evindeki kötü ruh halleri

Angelica Donati 38 yaşında ve Roma ile Londra arasında yaşıyor. London School of Economics'ten İşletme diplomasına sahiptir ve devlet şirketi Terna'nın yönetim kurulundaki en genç kişidir. Yaklaşık iki yıldır Fabio Borghese ile nişanlı. Borghese'nin duygusal geçmişinde Claudia Gerini ve ondan önce de Yvonne Svò ile olan nişanını hatırlıyoruz. Angelica Donati ve Fabio Borghese hikayelerini dünyevilikten uzak ve oldukça çekingen bir şekilde yaşıyorlar. Milly Carlucci'nin kızı sadece birkaç kez prensle fotoğraflarını yayınladı. “Dagospia” internet sitesine göre çift yakında evlenecek ancak görünen o ki ailesi bundan pek hoşlanmıyor.

Çiftin nadir sosyal çekimleri

Angelica Donati, Fabio Borghese ile yılın başından itibaren fotoğrafları yayınlayarak “Sevgilerimle” diye yazıyor. Onları her zamankinden daha fazla aşık gösteren ender sosyal çekimler bunlar. “Petra, Wadi Rum çölü ve Al Jabal Al Akhdar dağı, Ürdün ve Umman'a yaptığımız bu harika gezi sırasında deneyimlediğimiz unutulmaz yerlerden sadece birkaçıydı!”