Murdochs'un aşağıdaki içkisinde

BadılCan

Active member
Rupert ve Lachlan'ı kuran diğer yeni yönetici yönetmenlerden biri olan Michael Roberson bunu izledi. Barr gibi, faydalanıcıların yararına olup olmadığını dikkatlice kontrol eder ve tartma güvenine sahipti. Bununla birlikte, kayınpederi olduğunu söylemesine rağmen, avukat onun için belgeler olduğunu söylemesine rağmen, en iyi şapka havası öncesinde orijinal güven belgeleri üzerinde herhangi bir maddi çalışma yapmadığını itiraf etti.

Üç yeni yönetmenin sonuncusu Bill O'Donnell, davaya katılımının hikayesini kontrol etti ve Müşterinin kim olduğu söylendiğinde ilan etti, önce Alex'in aile güvenine hizmet etmesi istendiğini düşündü. Murdaugh – Güney Carolina'da atış karısı ve oğlu için ölüm cezasına çarptırılan bir avukat. “Ben düşündüm, oh, hayır, dahil olmak istemedim.” Sorgulananda, Murdoch Aile Vakfı'nın ve hatta oy verdiği yeni mütevelli heyetleri için Şirket Anlaşması'nın kurallarını kişisel olarak kontrol etmediğini ve bunun yerine avukatlara tavsiyede bulunmaya güvenmediğini itiraf etti.

Rupert bir sonraki oldu. Bir bakıma, yarattığı güven yoluyla yarattığı gibi, durumu için kendini pişirdiğinde kimseden şüphesi yoktu. Ancak 2006 yılında Lachlan'ı halefi olarak seçmeden ve aile politik olarak parçalanmadan önce güveni tamamladı.

Gördüğünde, görevler son 18 yılda değişti. Yaşlandıkça, geride bıraktığı muhafazakar imparatorluğun önemi o kadar ikna edici oldu. Servetini kendine karşı yönlendiren bir milyarder hayırsever – David Koch ya da bir Michael Bloomberg veya Warren Buffett değildi. Çocuklarına her şeyi vermişti ve alemi onun ve anıtıydı. Küçük baskı ne olursa olsun, kendisini yarattığı ailenin güvenini değiştirmek istiyorsa – bu, kendini inşa ettiği iki şirketin hisselerini içeriyor – ayrıcalığı bu değil mi?

Rupert'in avukatı Adam Streisand, güvenini değiştirme kararıyla onu yönetti. Rupert'in sesi bazen zayıftı, ama 93 yaşında hala mükemmeldi. Rupert, “Sadece bu şeylerin yapılmazsa ve zorluklara zarar vermesi durumunda zorluklar olacağından çok emindim.” Dedi. “Yönetim hakkında belirsizlik varsa, halk bunu hissedecek, şirket içinde öyle hissedecek.”