RenkliDusler
Active member
Muzlu Baton Pasta Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1,5 paket kakaolu petibör bisküvi
- Yarım su bardağı süt
- 2 su bardağı süt
- 2 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağı kadar toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket toz olarak kremşanti
- 1 paket krem şanti
- Muz (İstediğiniz meyve olabilir.)
- Pasta süsleri
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel kremamızı yapmaya başlayalım. Kremşanti,vanilya hariç bütün gereçleri tencereye alalım biraz karıştırıp düzledikten daha sonra çabucak ocağa alalım.
- Daima karıştıralım piştikten daha sonra sıcak sıcak bir robota alalım kremamızı robota koyduğumuz kremamıza kremşanti ve vanilyamızı ekleyip robotta düzeltelim.
- ondan sonrasında sıkma torbasına koyup bekleyelim. daha sonrasında baton kabın içerisine bir jelatin serip çabucak sonrasında bisküvileri sütle ıslatalım ve dizelim kabın içerisine yerleştirdiğimiz bisküvilerimizin üzerine yaptığımız kremamızdan sürelim.
- Ortasına muz koyup tıpkı süreci bir kaç kere yenidenlayalım.
- Dizme sürecimiz bittikten daha sonra krem şantimimizi bir kapta çırpıp pastamızın üzerine sürelim hazırladığımız pastamızı istediğimiz üzere süsleyebiliriz. Afiyet olsun. ????.