Nicolò Zaniolo ve eski kız arkadaşı Sara Scaperrotta yeniden bir araya geliyor

GecKalmam

Active member
Tgcom24

Antonello Venditti'nin söylediği gibi “bazı aşklar bitmez, büyük dönüşler alır ve sonra geri dönerler”, bu nedenle Nicolò Zaniolo ve Sara Scaperrotta için duygusal hikayelerinde yeni bir sayfa açılabilirdi. Futbolcu ve model, bebeklerinin gelişini duyurduklarında yıl 2020'ydi. Ancak o dönemde Zaniolo, model Madalina Ghenea ile olan ilişkisi nedeniyle medyanın ilgi odağıydı. Çeşitli söylenti ve spekülasyonların ardından Zaniolo kesin bir açıklama yaparak durumu netleştirdi: “Sara ile ilişkim bitti. Birlikte yaşayarak artık uyumlu olmadığımızı anladık. Birlikte bir aile hayalini paylaştık, bunu inkar edemem. Ancak işler farklı bir yöne gitti ve Sara bana hamile olduğunu açıkladığında, özellikle de kötüleşen ilişkimiz göz önüne alındığında, böyle bir bağlılığa kendimi hazır hissetmediğimi açıkça söyledim. Buna rağmen o gitmeyi seçti. ileriye yönelik, derinden saygı duyduğum bir karar.”

Sara Scaperrotta hamile kaldığında öğrenciydi (Eylül 2021'de kucağında bebeğiyle mezun oldu) ve Nicolò Zaniolo'nun ayrılmasına rağmen hamileliğine devam etmeyi seçmişti. Ancak gerginlikler hemen ortaya çıktı. Temmuz 2021'de Scaperrotta, Instagram'da yaptığı ayrıntılı bir paylaşımla Zaniolo'ya yönelik ciddi şikayetlerini dile getirdi: “Onunla iletişime geçmeye çalıştım, kendisine mesaj gönderdim. Beni her yerde engelledi. Girişimlerime yanıt vermiyor”. Ayrıca şunları söyledi: “Oğlum için bir baba figürünün ve bu macerayı birlikte göğüsleyecek bir müttefikin yokluğundan dolayı hissettiğim ilk korku, kısa sürede, yine gördüğüm tedavi nedeniyle derin bir üzüntüye dönüştü. Gizli kaldı”. Ve sonra: “Birkaç kez onu olaya dahil etmeyi denedim ama başarılı olamadım”, diyerek sözlerini tamamladı ve kendisini “aşılmaz bir sessizlik ve duygusal kopukluk duvarı” ile karşı karşıya buldu.

Bir süre ikisi paralel hayatlar sürdüler: Yanında bir erkek arkadaşıyla, onun da başka hikayeleri vardı – Mattia Zaccagni'nin karısı olmadan önce Chiara Nasti'yle olan hikaye de dahil. Birkaç haftadır Sara Scaperrotta'nın gönderilerinin altında Nicolò Zaniolo'nun beğenileri beliriyor. Hayranlar ayrıca çocuğu çerçeveleyen aynı yerlerden gelen hikayeleri de fark etmişti. Ta ki üçlü futbol sahasına çıkana kadar, her ikisinden de kalpler eşliğinde. Hayranlar, Sara ve Nicolò'nun yeniden denediği fikriyle heyecanlanıyor.