Nina Zilli, Danti ve köpeklerle yürüyüşe çıkmak için bebeğinin yumruğunu sergiliyor

GecKalmam

Active member
09 Mayıs 2023 11:32

Çiftin Milano’daki yürüyüşü paparazzilerin gözü önünde son buldu.

Nina Zilli ve Danti, Milano’daki yürüyüşleri için spor giyimli. Şarkıcı saçlarını toplamış ve güneş gözlüğü, tozluk, açık bir sweatshirt ve karnını okşayan bol bir tişört giymiş. Danti yanında siyah tulumuyla yürüyor. Görevler paylaşıldı ve herkesin tasmalı küçük bir köpeği var: Bebekleri doğduğunda bile sorumlulukları bölmekte başarılı olacaklar mı?

hamilelik spoyleri

Nina Zilli’nin hamileliği bozuldu Fabrizio Biggio ve Fiorello canlı tv’de. Şarkıcı ve Danti, sosyal videoları için ironinin anahtarını seçmiş olsalar bile bunu pek iyi karşılamamışlardı: “Size söylemek istedim, sanal ailem, çalışan ailem (henüz kimse bilmiyordu) ve ayrıca henüz görmediğim o sevgili dostlar, bir başka şekilde, sizi şaşırtmanın sevinciyle, sonunda kalbinden küçük bir sır alıp en çok sevdiğiyle paylaştığı için çok sevinen birinin sevinciyle. ” dedi müstakbel anne.

TV’de Cinsiyet Açıklanıyor – Nina Zilli ve Danti’nin bebeğin cinsiyeti açıklanıyor partisi TV’de sahnelendi. Onlar Pius ve Amedeo, “Felicissima sera” nın bir bölümünde onlar için organize etmek için. Pembe balonlar onun bir kız olacağını ortaya çıkardı ve anne ve baba ona Anna Blue adını vereceklerini açıkladılar: “Anna ikisinin de en sevdiği isim, ben Blue’yu ekledim. Mavi nota gibi, beni hayallere daldıran nota” dedi Gösteriş Fuarı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili